Aslhn-06 Çevremde herkes kullanmış öksürük için bende eczaneden direk aldım ama sormayı unuttum günde 3 kez yazıyor prospektüs de 6 aylık oğlum ne kadar kullanmalıyım kaç ml ? Şehir dışındayız doktoruna götüremedim genelde aynı doz veriyorlar zaten
livanurvealpinannesi61 Aslhn-06 içinde sağlığa zararlı madde var. 4 yaş altı bebeklere verilmiyor muş artık.
ElmaliTurtamm Aslhn-06 bizde çok kullandık etkisinide gördüm ama 1 yaş altına verilmiyo diye biliyorum
Cocolingo Aslhn-06 öksürüğü çok yoğun değilse sabah akşam 2.5 ml vermeniz yeterli yoğunsa günde 3 kez verebilirsiniz. Çoğu ilaçta 4 yaş altı uygun değildir yazar önlem amaçlı ama doktor kontrolünde kullanılır.
Tugcesilam livanurvealpinannesi61 bnmde kızım 27 aylık gecen doktoru verdi bitkisel dşye ama ben onu almadım bitkisel olan grintuss aldım oda iyi bir şurup
livanurvealpinannesi61 Aslhn-06 Bi kaç ay önce 4 yaş ve üzeri oldu. Burda da Bi kaç kişi doktor 4 yaş altına artık verilmiyor demişti.
livanurvealpinannesi61 Aslhn-06 siz bilirsiniz prospanın içinde sağlığa zararlı madde var çoğu doktor artık yazmıyor onu..
Kahveseveranne Aslhn-06 geçen yıl 8 aylık oğlum için 2 3 kere kullandım daha sonra sağlık bakanlığı açıklama yaptı ve 4 yaş altına yasakladı 4 yaş içinde dikkatli kullanılmalı dendi özel bir ilaç olduğu için doktorlar verebilir ancak kullanmak sizin insiyatifinizde olan bir durum. Bu arada kendimde kullandım leş bir ilaç bende bile deli gibi öksürük nöbetlerine neden oldu
parlaegegunes Kahveseveranne bize doktor çocuğum 10 günlükken vermişti bide düşünün salak gibi kullanmıştım bende
Kahveseveranne parlaegegunes umarım çok uzun bir süre kullanmamışsındır. Gerçekten zararı yararrından daha fazla
parlaegegunes Kahveseveranne çok uzun kullanmadım 2 yada 3 gün kullandım diye hatırlıyorum ilaçlara karşı emzirirken özellikle mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıyorum. Şuan 11 aylık ne gibi zararları var biliyormusunuz
Kahveseveranne parlaegegunes ne yazık ki bu tür ilaçların özellikle de bitkisel içerikli olanların uzun vade de zararları pek tahmin edilemiyor