Haninannesi Merhaba sevgili ve deneyimli anneler özel aşılardan tavsiye ettiğiniz aşılar var mı? Doktorumuz sağlık bakanlığının yaptıkları yeterli diyor fakat anne olarak kafamda soru işaretleri var. Rota ilk dozu yaptırdım. Fikrinize ihtiyacım var
baykuskiz_ Haninannesi bu yeterli diyen doktorlari anlamiyorum nasil yeterli. Cocugunuz menenjit olursa allah korusun sonuclari cok kotu vebalini doktor mu alacak? Durumu olan herkes rota ve menenjit asilarini yaptirmali.
agacsizkoala Haninannesi ilk dozu yaptırdıysanız ikinciyi de yaptırın bence yarım bırakmayın, bize doktor imkanınız varsa ikisinide yaptırın ama imkanınız yeterli değilse en azından rotayı kesin yaptırın demişti
Aslansmommm Haninannesi rotavirüs ve menenjit aşıları çok önemli mutlaka yaptırılmalı dedi doktorumuz özellikle menenjit ilk dozlarını yaptırdık 3 aylıkken
Caglaa94 Haninannesi rota aşısı ve menenjit aşısı devlet karşılamıyor. Biraz pahalı da aşılar ancak kesinlikle yapılması gereken aşılar. İhmal etmeyin yaptırabiliyorsanız ikisini de muhakkak yaptırın
Aslansmommm Alminam2311 eşim ikisini aynı anda almıştı net fiyat bilmiyorum menenjit ile ikisi 2300 tutmuştu birer dozu rota yüksek ihtimal bin tl civarıdır
Hndealnathn 10 yaşındaki oğlumunda tüm özel ve devlet aşılarını yaptırdım şuan 22 aylık kızım onunda tüm özel ve devlet aşılarını yaptiriyorum