Gzdeymn Merhabaaa anneler 😊😊😊bebeğim iyice kucağa alıştı ve sürekli kucağım da durmak istiyor benimle uyuuyor haliyle hiç bir işimi yapamıyorum acaba elektrikli anakucaklarından alsam işe yarar mı kullanan var mı??? Önerilerinizi bekliyorum 🙈😊
Cakies Gzdeymn babybjörn ü övüyorlar. 2.el alabilirim sınırları çok pahalı siz de bir bakınız. Muadilleri var daha uygun ama yok kayıyor yok bel desteği tam değil vs diyorlar. Bende 2.el alırım güzel olsun diye düşünüyorum
Deletedmom_39 Gzdeymn kaç aylık canım 4-5 aylıksa mümkün değil alışmaz 🙈 oyun halısı bende işe yarıyor ondan tavsiye ederim
Uykusuzkoala Gzdeymn ben 2.el bagi dandini almıstım hamileyken doguma bi süre kala sattım. Hem de zarar ederek. bebegin kendi kendini sallayabilecegi ege baby hug model aldım herkes salak oldugumu düşündü ama sonradan tebrik ettiler 🤣 üstelik 7 günlüjten beri gurbette tekim. bebegi mekanik sekilde ayni hızda sallıyor dogal degil bebegim harkeetiyle sallanması daha sağlıklı ve max kg ye ulasmadan bile tasimaz oluyorlar genelde ve o zaman mekanik bir hıza alisan bebegi nasil oyalayacaktim? Hiç sallamadim o da alismadi. Ama öteki türlünkolayıma gelecekti ve sallanmadan uyumaz olacakti gerisi artik ayagimda bile sallardim. Ahsap ana kucagini da hic uyutmak ucin kullanmadim oynatmak icin kullandim. Hareket ettikce sallanması beyin gelisimi icin de faydalı
Gzdeymn Sdmgc gerçekten çok zor oluyor yatağına koyuyorum bizimki de en fazla yarım saat sonra uyanıyor kucağım da olduğumda 2 saat falan
Sdmgc Cakies çok gerekli bisey değil bence ama yine siz bilirsiniz tabii bizimki o kadar duruyor daha fazlası yok 😂
Gzdeymn Cakies Cakies evet bende ilk başta öyle 2.el düşündüm 9 kğ kadar taşıyormuş zaten muadillerini nereden bulabilirim
Cakies Sdmgc 4.aya girdik 7 kg miz almamın pek anlamı yok oyun halisiyla idare ederim biraz daha. Yorumlara göre alismaz da sanırım vazgeçtim iyice yere mat alacağım onun yerine katlanan dönsün hareket etsin vs
Deletedmom_39 Gzdeymn al o zaman 😍 ama 1 ay kucakçı oldu demek için erken canım onun senin kokuna sarılmana, kalp atışını duymaya ihtiyacı var
M_e_k Gzdeymn ay 1 ayliksa hemen al.. Alistirabilirsin. Mamma diye bi marka var babyjorn okadar para verme birebir ayni
Uykusuzkoala Gzdeymn ayrıca koteyner bebek sendromunu bir arastırın isterseniz, ana kucagı puset gibi dar alanlara alıstırmayın bebeginizi sonra gelisimi geri kalabiliyor, cok denk geldim cevremde. Düz kafalar da cabası😏
E-urey Gzdeymn benim kızım da öyleydi otomatik ana kucağı aldım joie titreşimi ve müzikleri var o kadar alıştı ki kucağıma alınca mızmızlanıyor çok sevdi titreşimi olması da onu rahatlatıyor gündüz mutfakta yemek falan yaparken ona koyup işlerimi hallediyorum hiç ağlamıyor 6 kademeli sallanması var çok güzel tavsiye edebilirim bu arada kızım 3 aylık bizde 2 aydır bunu kullanıyoruz 🥰
Gzdeymn E-urey ayy evet o ana kucağı benimde çok hoşuma gitti ama çok pahalı 4.000 civarıydı en son. Onun için bende baby plus comfort ana kucağına bakıcam bir yarın inşallah bizim bebiş de durur içinde ❤️😂😊