Mdngny Ayağımda sallıyorum yok emzik veriyorum yok meme veriyorum oda yok hiçbir şekilde gece uyumuyor gece kalkiyor iki saate anca uyuyor nedeni nedir kızlar yoruldum cidden sinir hastası oldum
mamanveutdormir Mdngny nerdeyse 1 hafta olacak bizde öyleyiz ama bizimki hem diş hemde faranjit olmuş ateş burun tıkanıklığı öksürük nefes alamıyor emzik istiyor uyurken emzik alsa tıkanıyor. uyuyamıyor yavrum bi iyileşse de düzelse 😪
Aaaras Kaç gecedir bizde uyumuyoruz hiç bir sıkıntımiz yok ates yok karnı tok alti temiz ne ypacam bilmiyorum bende
Mdngny Aaaras kaç aylık bizimki beş aylık zehir oldu herşey yeminle zaten saat başı uyanirdi en azından emer uyurdu şimdi yok kalkiyo yatmak yok tekrar
Mdngny Aaaras hala ayağımda sallıyorum uyusunda bende uyuyayım diye zaten yatsa bile bir saat içinde kalkiuo bıktım yeminle
mamanveutdormir Mdngny 16 aylık canım. diş belirtileri bizde hep aynıydı yüksek ateş (39 u geçiyor) - ağızda salya - ve pişik olur
Mdngny mamanveutdormir maşallah büyükmüş bebiş .bizde salya var ama ateş yok hiç bitmeyen atak sanırım bizimki😃