Limonlukurabiye Kızlar gün içinde neler yiyorsunuz mesela kaç sefer yiyorsunuz ve neler yiyorsunuz içecek de dahil olmak üzere gün içerisinde tükettiklerinizi anlatır mısınız
kahvekokusuu Limonlukurabiye sabah kahve icerim oglen kahvalti ederim aksam esim gelince yemek yeriz cocugu uyutunca tekrar bi kahve içer yatarim🤗
Balyanaakannesiii Limonlukurabiye sabah oğluma kahvaltı hazırlarken kendime de hazırlarım öğle ona hazırlarım kendim yemem ama hamile olduğum icin artık yemeye basladım gün icinde aklıma geldikce su yada çay icerim aksam yemeği esimle bebeğimle yeriz bu ara gece acıkmalarım fena halde simdi bile yumurta yapıp yedik esimle hem hamilelik hem emzirme ne bulursam yeme halindeyim
Zera Sabah kalkinca kahve, sonra kahvalti aksam da aksam yemegi. Cok nadir bir sey atistiririm gun arasinda.
TheZiyaangiil Sabah kahvaltı da yumurta, ceviz, bir dilim beyaz peynir, kafama göre belki bal, yeşil zeytin, kiraz sapı çayı. Öğlen yemeği yemiyorum ; sade Türk kahvesi ve 6 7 tane badem. Aksam yemeği ne varsa az az, bol salata. Gün içinde 8 bardak su