seyhanefe-12 oğlum 15 aylık 2 li 18 aylık 4 lü cümle kurdu şimdi 22 aylık akıcı bi şekilde konusuyor biziler gibi aynı . Size önerim bol bol kitap okumak mesela biz bugun sabah 2 öğlen 3 akşam 3 kitap okuduk ben okudum o dinledi resimlere baktı . Kitabı durağan ve tekdüze okumayın duyguları yansıtın heyecanı öfkeyi vs. Sesinizi ona göre ayarlayın karakterlerin sesini değiştirerek cıkartın yoksa dinlemeyip sıkılıyorlar yani bişeyler ilgileribi çekmeli ayrıca kitabın cümlelerife uzun uzun olmasın meslea - maymun ağaca tırmandı - tek sayfada böyle kısa cümleler olsun uzun cümlelerde sıkılıyorlar . Kitap okumak bülbül gibi şakımasını sağlar 1. Ayın sonunda görürsünüz büyük farkı sabretmeli hergün okumalısınız özellikle uyumadan önce rutin haline getirin . Bide ben sürekli konusurum onunla sanki arkadasım gibi . Ve çok önemli bişey daha çıkardığı kelimeleri asla düzeltmeyin sadece onaylayın sizin onayınıza çok ihtiyacları var yanlış bile söylese mesela benim oğlum “fil” e filo derdi evet aferin doğru söyledin derdim cesaretlendirirdim asla dalga gecmedim ve gülmedim . Çok erken konustu