kbrsuzen24 Kızlar sütüm az mama destekliyiz. Göğüslerimi aktif çalıştırmak için elektrikli göğüs pompasi alacağım. Hastane tipi harici önerisi olan var mi acil
Mcnkarsel kbrsuzen24 mamajoo kullanıyodum ama motoru dayanmadı. Cok araştırdım spectra marka alacağım trendyoldan
1pollyanna Bu arada hastane tipi olanlari almak zorunda degilsiniz deneme amacli kiralama yapabilirsiniz ilk etapta yakin hastanelerin kadin dogum ve cocuk bölümünde makinayi deneyebilirsiniz
Defois Wee baby doğumdan beri kullanıyorum. Yakın zamanda ft başlıklı olan başka bir marka aldım onu kullanıyorum bebişim Gündüzleri 15 dk da uyanıyor o arada hemen sağıyorum
kbrsuzen24 Defois sütunuz bol mu ? Benim az ben göğüslerimi çalıştırmak artırmak için kullanmak istiyorum. Çekim gücü nasıl
kbrsuzen24 yamans sütunuz bol mu ? Benim az ben göğüslerimi çalıştırmak artırmak için kullanmak istiyorum. Çekim gücü nasıl
yamans kbrsuzen24 sütüm azdı zamanla arttı. İlk çektğimde iki göğüsten max 30 ml çekebiliyordum şimdi çok arttı. Hem bebeği sık sık emzirdim hem de sağım yaptım. Çekim gücü benim için yeterli 4 kademesi var 2.sinde çalıştırıyorum yetiyor
kbrsuzen24 Atesbebek sütunuz bol mu ? Benim az ben göğüslerimi çalıştırmak artırmak için kullanmak istiyorum. Çekim gücü nasıl
kbrsuzen24 sibellmutluu sütunuz bol mu ? Benim az ben göğüslerimi çalıştırmak artırmak için kullanmak istiyorum. Çekim gücü nasıl
Atesbebek kbrsuzen24 ayarı var bence ayarı gayet iyi. Goguslerimi yara tapmadi en önemlisi. Sütüm var evet ama sizin işinizi görür iyi Bi marka. Daha önce baby plus kullanmisligim var gogsum hep yara olmuştu o zaman
sibellmutluu kbrsuzen24 erken doğum olduğu için ilk iki gün pek yoktu. Aventle sağmaya başladım bir gece aşırı derece şişti ve ardından hemen açıldı kanallar
ZamaneAnnesii kbrsuzen24 daha önce böyle bi post okumuştum çok önerilen 2 marka vardi bnde notlarıma kaydetmiştim sizede atayim Mochi Lassinoh
Burcucinarefe kbrsuzen24 mamajoo kesinlikle öneririm çok memnun kaldım tekli ve ikili olan modellerde var
kbrsuzen24  bu değil mi ekleyemedim mi foto ya