Mom0008 Ceylinadam5 kızım yok ama olsa kendi kararına bırakırdım şayet ben hiç sevmem küpeyi tercihine bırakırdım
Linosh Ceylinadam5 ben 4 yasinda filab deldirmeyi dusunuyorum simdi bir gerekliligi yok bence. Hem elleri ile kulaklarini eller biraz bilinclensin diye ve uygun gorulen yasta 4 yas civarı tabi sizin karariniz
a-bukemm Mom0008 ben küpeyi çok seviyorum bebekte ama dediğin gibi tercihe bırakmak en iyisi. Kalıcı bi iz sonuçta. Annesiyim evet ama kalıcı müdahale hakkını kendimde göremiyorum 🤷🏻♀️
Aysima17 Linosh sizin düşünceniz tabi ama genel olarak konuşmayın elleriyle kulağını falan cekistirmiyorlar 2 ay önce 8 aylıkken deldirdim kızımın kulaklarını
Mom0008 a-bukemm oldum olası sevemedim küpeyi anneme zamanında çok söylendim ben deldirmicem kızım olursa diye abdest sıkıntı olmasa takmam 😂
Linosh Aysima17 üzgünüm genel böyle 1 yasina gelsin de bakalim gozler eller kulaklar ogrenince dokunacak mi dokunmayacak mi.
Aysima17 Linosh arkadaşım deldirmemissin nerden biliyorsun şuan eliyle ellemiyor benim kızım 1 yaşında neden ellesin😅çoğu arkadaşım da erken deldirdi ve şikayetçi olan yok merak etme
visneli_turtam Ceylinadam5 1 buçuk yaşından sonra öneriliyor ,bende öyle deldirecem ,şuan 13 aylık kızım,ben yazın daha iyi olur çabuk iyileşir
Hndealnathn 22 aylık küpeleri hazır deldirmedim.doktorumuz yutma çekme riskine karşılık 3 yaş ve sonrası diyor.bekliyoruz acelem yok