naz33naz Merhaba Elazığ’a tayin vermek istiyoruz ev alıp oturcaz yalniz semt olarak nereden ev alacağımızı bilemiyoruz merkez olsun istiyoruz yardımcı olabilir misiniz
Elfeyll naz33naz merhaba hayırlısı olsun hakkınızda elazığda yaşamıyorum ama elazığlıyım ordada evimiz var merkez küçük bir yer zaten şuan gelişmekte olan deprem sonrası konutlaşmanın da arttığı sürsürü , Ataşehir , bahçelievler abdullahpasa mah çok güzel mahalleler tavsiye ederim 😌
P2044 Elfeyll merhaba meyve sebze nasıl pahalimi geçim pahalı mı bende bunu sormak isterim çok teşekkür ederim şimdiden cevabınız için
Elfeyll P2044 büyükşehirlere göre çok uygun şahsen her gittiğimizde keşke memlekete tamamen geri dönebilsek diye geçiriyoruz içimizden
Demircan Zemin olarak çaydaçıra mahallesi sağlam. Geçim nispeten ülke şartlarını göz önünde bulundurursak daha iyi. Meyve sebze bol. Şehir huzurlu, ulaşım kolay, şehir merkezi eski.
Ecemilay Lululi bende malatyadayım evim ağır hasarlı bizde yakın diye Elazığ’dan ev tutalım dedik ama bulamadık arapgire geldim
Elfeyll Ecemilay “Lululi”#p24908547 şuanki süreç nedir inanın bilmiyorum ama dediğiniz şekilde çok fazla duyum aldık geçmiş olsun sizede Rabbim tekrarını göstermesin