Zm12 Arkadaşlar bebeğim emzik tutmuyor, çok gazlı bir bebek hiç susmadan ağlıyor. Emziği tutturabilmek için ne önerirsiniz acaba ? Bal ,şeker, anne sütü damlattım emziğe tutmadı. Yardımcı olur musunuz lütfen ?
Olimbonii Zm12 Bal damlatmayin cok alerjik bisey kucucuk bi balin cok zarari olabilir onun yerine pekmezle deneyin surekli ver bikma agzinda elinle tut birakmamasini sagla ben oyle oyle verdim midesi bulanir gibi geri atiyodu bende koyuyodum agzina elimle tutuyodum cikaramiyodu o şekilde alıştı
Zm12 TheMomm deneyemedim 2 emzik denedim bir damak emzik bir de yuvarlak uçlu emzik fayda etmedi aventin bütçesi de biraz aşıyor maalesef 🙁
Uraz_mom_ Zm12 1 buçuk aylık, bebeğe bal mı verdin iyiki öldürmemiş hiç mi görmediniz 1 yaşına kadar balın öldürücü olabileceğini hiç mi duymadınız bazen çok şaşırıyorum burda okuduklarıma emzik tutturucam diye bebeğe zararlı şeyleri yapmayın Allah aşkına ya
Zm12 Uraz_mom_ kaşıkla vermedim emziğin ucuna bir damla bile olmayacak kadar değdirdim o da fayda etmedi zaten ağzını bile açmadı
sakinolpelincim Zm12 birde burda duymuştum e bebeğin bir markası varya o avent e çok yakın yazmışlar avent kullananlar ve sürekli emziği koparan bebekler diğer markaları tutmadı ama onu tuttu demişler baby me mi öyle bı markası varya e bebeğin o emzikler çok ucuz belki onu deneyebilirsiniz.
Dilos-97 Zm12 philips avrntin bu serisini deneyebilirsiniz ikizlerim için almıstım doğumhaneden çıkar çıkmaz verdim hemende tuttular 5 aylik oldular hala daha emiyolar. Tutmassa qğzına verip emziği tutun birakmayın o tutana kadar emziğe hafif hafif vurun o şekilde etkili olur https://ty.gl/jjo76zx7xs
Zm12 Dilos-97 yani elim ile tutturmayı deniyorum şu anda da ama avent biraz aşıyor bizi maalesef o yüzden daha kolay olanaklara bakıyorum 🥺
sakinolpelincim Zm12 ben de avent aldım ilk hemen tuttu diğerlerini denemedim. Ama bende birşey merak ediyorum 0-6 ay diyor ya şimdi 6 ay dolacak o emzikleri kullanamaz mi yenisini almam gerek galiba. Çok da emzik delisi bir bebek değil bazen uykuya dalarken yada bazen telefonda fln önemli görüşmem varsa ses yapmasın diye verdim ağzına 5 dk emip sakinleyince çıkarıyor ikisi de yepyeni neredeyse.
sakinolpelincim Zm12 baktım baby plus 2 tanesi 50 TL. Forumlarda araştırsan çıkar belki bende burda duydum aventlerin işi bitince onu deneyeceğim.