Azli ikizannesi4242 bende kullandım kızım için alerjı ilacı ama doktor uyku yapabılır gece ver demıstı
Annesi23 ikizannesi4242 biz sık hasta olduğu dönemde kullandık kızımın alerjisi yok ama doktoru kullanmamızı istedi ve öksürüğüne vs çok iyi geldi
tasyan Megututu Hafif soğuk algınglığı durumlarında da yazıyorlar bu alerji ilaçlarını, o yüzden olabilir. mesela benim kızım da 20 aylık, hastalanacağını anlıyorum bazen diyelim o gece veriyorum hemen alerji şurubunu, çok hafif atlatıyor ya da olmuyor.
edizsmom Annesi23 merhabalr oğlumda alerjik geniz akıntısından dolayı öjsürük vardı doktor bu şurubu verdi bizde dün kullanmaya başladık sizde ne kdar sürede etki etti oğlum 3 haftadır çekiyor öksürüğü balgamı çıkartıp rahatlayamıyorda hep geri yutuyor doktor dün bu ilaca geçirdi gerçekten işe yarıyor mu fayda eder mi 🥹
Tiredmomy ikizannesi4242 doğduğunda zaditen ve zyrtec damla daha sonra şurupları şuan 32 aylık allerseti de o zaman kullandım
Annesi23 edizsmom yani benim kızımda öyle ciddi bi öksürük yoktu tabi ama biz ne zaman versek rahatlattı bi iki güne etkisini gösterdi umarım size de çok iyi gelir
momyofdeniz edizsmom ayni sorunu yasiyoruz hep hastalik sonrasi balgami atamiyor ve o hep öksürük yapiyor burnunu genzini tikiyor oyle oluncada gece agzindan nefes aliyor bogazi kuruyor hastalığı cok gec bitiyor
edizsmom Annesi23 inşallah bizde doktorlar geniz akıntı Sadece dedi gönderdi geçmeyince kbb ye gittik orda alerji tanısı konuldu keşke baştan direk oraya gitseydik belkide bukadar uzamazdı 🥲