sezerats Önceleri 1.5-2 saat uyuyan bebeğim gündüz uykularında 15-20 dk anca uyuyabiliyor, akşamları da dalmakta güçlük çekiyor, sıçrayarak uyanıyor. Yorgun düştüm öneriniz var mı?
Pastaneusuluislakkek sezerats bir tane sling edinin, kendinize bağlayın. Hem uyku süresi uzar hem siz dinlenebilirsiniz
Eymen14 sezerats Daha yokun çok başındasınız gözünüzü korkutmak istemem ama yorgun düşeceğiniz günler daha yeni başlıyor
Endegerlimoglum benim kizim 2 bucuk aylik. o da oyle. ilk zamanlar 2 saate kadar uyurdu. simdi 20 dk 30 dk fazlasi yok. ve ne yazikki çözümü de yok. ben uyandığını görür gormez tekrar uyutmaya çalışıyorum. uyursa uzuyor uyku suresi. bi 20 dk daha uyuyor
esma-nur Benim bebeğimde 45 günlük ve aynı sorunları bende yaşıyorum gündüz hiç uykusu yok sadece memede uyuyor ve yatağına koyunca geriye uyanıyor bende iki gündür emzik verdim onunla uykuya dalıyor
sezerats esma-nur ne güzel çözüm bulmuşsunuz ben iyice yorulmasını bekliyorum dalması için umarım bu günler çabuk geçer uykusuz kalıyor diye çok üzülüyorum
sezerats Eymen14 yolun başındayım farkındayım, ben az uykuyla durabilirim sıkıntım bebeğimin az uyuyor olması uyuduğu uyku yetmiyor ona onu kafama takıyorum