Birbebetoannesi Eskişehir şehir hastanesi doktor önerisi ilgilenen doktor ismi rica edebilir miyim anneler
Caglarass Birbebetoannesi Şehir hastanesi değil de yunus emrede Orçun Oral var gayet iyi ilgileniyo onu tavsiye edebilirim
Birbebetoannesi Ysgl26 yoğunluk her yerde var ama en azından ilgilenen mutlaka vardır diye düğünpteım
Ysgl26 Birbebetoannesi bi iki kere gittik hem şehir hastanesine hem yunusemreye saatlerce beklememiz cabası 3 dakika duramadık bile içerde. Adam gibi trcrübeli doktor bile kalmamış..Bidaha asla devlete gitmedim gitmem.. 3 aylıktan beri özele gidiyoruz
Birbebetoannesi Ysgl26 Merhaba, bana özel de iyi bir çovık doktoru önerir misiniz acaba bir de muayene ücreti ne kadar araba teşekkürler
Ysgl26 Birbebetoannesi biz vişnelik ümit hastanesinde ülkü hanıma gidiyoruz muayene ücretini bilmiyorum özel sigortamız var.. ama harika bi doktor
Silalp_26 Birbebetoannesi Batıkent Ümit hastanesi Alper Akay tek geçerim muane ücretini bilmiyorum 20 sinde gidicem o zaman öğrenirim yine
ayazegemom Birbebetoannesi acıbadem Mehmet kuşkuya gidyorum muane ücreti konusunda bilgim yok malesef ama çok ilgilidir sürekli de bişey olduğunda telefondan ulaşabiliyorum