Canays Merhaba arkadaşlar oglum 3 5 dk emip ağlamaya başlıyor bugun o emdikten sonra sütümü sağdım ve süt gelmiyor. En hızlı süt yapan şey nedir yardımınıza ihtiyacım var😔
Sonzeybus Canays bulgur pilavı ve kuru kayisi dut incir hoşafı bunlar benim sütümü ciddi anlamda artirmistir deneyebilirsiniz bence 🙈
8274927472 Canays Badem ve dereotu bnde işe yarayan. Birde tahin , inşallah en kısa zmanda gelir moralinizi bozmayın. Ten teması ve uyku da çok önemli dinlendirin kendinizi. Bol su içmeyi söylemiyorum bile
Dlk55blt-rdvn Aynı durumdayım malesef bestlak kullanmıştım ilk zamanlar işe yaramışştı ama şimdi artırmadı
Canays Sonzeybus üzüm ve kayısı hoşafı yapti annem. Ceviz ve kuru dutta yedim çok korkuyorum kesilecek diye
Ucansupurge Canays Aktardan tane kimyon alıyorum canım onu demliyorum içiyorum 1 kupaya 1 tatlı kaşıgı kimyon tohumu harika süt arttıyor ayrıaca gaza birebir
Burcekus Canays bol bol su için en az 3 lt ben tahin helvası yiyorum içebilmek için ki tahin de arttırıyor bir de ceviz hem sütün yağlanmasında hemde arttırmak için önemli gece emzirmeleri önemliymiş gece ne kadar emerse süt artışı o kadar oluyormuş benim ondan mı arttı bilmiyorum son zamanlar gece emzirmeye dikkat ediyorum bir de bebek ne kadar emerse vücut ona göre üretim artarmış
Minetunc Canays bol su için humana marka emziren anneler için çay var ondan için ve i mom latte diye bir takviye var onu kullanın bana faydası olmuştu umarım kısa zamanda sütünüz artar
Mbrre Canays imom latte ve bestlak kullanıyorum cokmmemnunum bol su ve düzenli.beslenme ayni durum bizde de olmuştu düzenli sağım yapmakta arttırıyor
Alparslanmoms_ Canays bol bol dinlenmeye çalışın.Ceviz badem dereotu yeşillikler tahin hurma kimyon çayı ıhlamur çayı ve en önemlisi bol su bence . Bir de ıhlamur bende işe yarıyor
Mrvcnr Canays ben her kuzu pirzola yediğimde sütüm inanılmaz artıyor. Diğer yiyeceklerde çok fark görememiştim. Sonra farkettim ki ne zaman yesem sabahına sütüm çok fazla. Bende bir deneyin