Minetunc Kızlar bebeklerinizde gece bez değiştiriyor musunuz bizimkini akşam saat 10 gibi alıyorum sabaha kadar almazsam sabaha üstüne geçmiş oluyor gece alırsam uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bezimiz de prima
Aysegul93 Minetunc bazen benim oğlumda da oluyor gece ıslanmadıkça değiştirmem. Molfix kullanıyoruz bedenine kadar tüm değişimleri yaptım hala arada kaçırır
Beybisibeybisi Minetunc biz gece silmeden degistiriyoruz soguk birsey demeyince uykusu da acilmiyor oteki turlu tasma oluyir arada o daha zorlamisti bizi
RobinScherbatskyy Minetunc gece yatarken yeni bez takıyorum gece hiç değiştirmiyorum sabaha çok dolu oluyor ama taşma sızma yaşamadık sleepy bio natural kullanıyoruz
Deletedmom_39 Minetunc prima sızdırıyor mu 🙄 biz sırf gece alt açmamak için gece prima takıyoruz 1 kez, gündüzde hep canbebe (küçük geliyor olmasın) bantlar üst üste gelecek
Minetunc Deletedmom_39 aslında sıksam üst üste gelir de ben zorlamıyorum ama bir beden büyük bezde deneyeceğim bakalım onda da aynı sorun olacak mı ☺️
Ysgl26 Minetunc 3 aylıktan beri gece bez değiştirmiyorum 9-10 saat uyuyor hiç sızdırma yapmadı bugüne kadar..bezi değiştirin bezden kaynaklıdır