Gusa2 Bebeğim 41 günlük gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyo emerken kucağımda uyuyor uykuya dalmasını bekliyorum bi süre beşiğine koyuyorum uyanıyor bu durumu yaşayanlar var mı ne yapmam gerek
merkursavascisi_06 Gusa2 emzik tutuyosa kucağınızdayken emzik verip öyle koyun yatağına o zaman uyanmaz inşallah
Emmosch Gusa2 benimde öyleydi,hiç gündüz uykularını beşiğinde yapmadı ,yastık kpyup üzerine yatırıyordum öyle uyuyordu 2 saat falan kucağımda,şimdi 3,5 aylık ayağımda uyuyor bırakınca yine uyanıyor
edabolukbasi Gusa2 hala bize ihtiyacı var çünkü şu an benimki de kucağımda uyuyor 42 günlüğüz aşıdan sonra hep huysuz ekstra kucak istiyor yeterki uyusun kucağımda tutmaya razıyım 3-4 ayına kadar kucağa alışmazlar zaten
Gusa2 Merve0653 onu da denedım pişpişliyorum dalana kadar dalıyo sonra tekrar uyanıyo biraz sallıyorum ama yok aynı
Merve0653 Gusa2 benim oglumda başlarda öyleydi ama değişti. Bide şey deneyebilirsiniz. Bebeğinizi biseye sararak kucağınıza alın, onunla bırakın besigine. Sıcak kucaktan soğuk besige koyuncada uyanabilir
Emmosch Gusa2 zor tabi neyseki annem babam yakın oturuyorda onların kucağında uyurdu bende işimi görürdüm
Gusa2 edabolukbasi peki ihtıyaçlrınızı nasıl karşılıyorsunuz yani yemekti falan ev işleriydi bende tutuyorum bi süre kucağımda ama mecbur başla yapmam gereken şeyler oluyo:/
Minisi Gusa2 yerine indirirken bir süre daha pışpışa devam edin yerinde. Yatağının yanına Size ait tişört koyabilirsiniz. Kokunuzu istiyor, kucak bebekler için bir ihtiyaçtır. Bebeğim bir yaşını doldurdu hala kucak delisi. çokta hiperaktif özgürce gezer oynar ama uyanınca ilk1 saat kucağımdan inmez 🤷🏼♀️
Gusa2 Minisi bende isterim hep kucağımda olsun ama gündüz ev işleri kendi ihtiyacım derken zamanım olmuyor bi ıkı saat bile uyusa rahat edecem ama hep aynıyız uykuya dalmakra zorlanıyo yanına kendi elbisemdem koymayı denıycem inşallah faydası olur
gurbetcimami Gusa2 benim ki de iki aylık yatağa koyunca harletlenirse burdaki bebek uyutucu sesleri açıp telefonu bırakıyorum kendiliğinden uyuyor
Genismutfak Gusa2 ya cok normal korkuyor bi sure senle uyusun eger kendine guveniyorsan ezmicegine falan yoksa da senin kokun olan bisey koy yastigina atlet olur buliz olur senin kokun olsun sadece parfum falan da degil o zaman kendini guvende hisseder bence
Gusa2 Genismutfak maalesef korkuyorum ben uykuya kendımde dlaarım falan bısey olur dıue zaten bi süre tutuyorum kucagımda dalsın uykuya dıye ama aynı yanına elbısemi koymayı denıycem bakalım