BirPrensAnnesi___ Bebeklerinizin ismini hoca mı koydu ? 28 günlük bebeğim var ismini koyduk ama hoca okumadı kulağına gerekli mi ? Siz nasıl yaptınız ?
whitechocolatemochaa BirPrensAnnesi___ okunmalı. farz değil ama sünnet illa hoca değil tabi. ezan okumayı, güzel dualar okumayı bilen birisi okuyabilir. babam okumustu benim kızıma
Beraninannesii BirPrensAnnesi___ Babam okudu hocaya gerek yok diye biliyorum abdestli namazli biri olsun dediler bizde babama okuttuk.
sevgidolubiranne BirPrensAnnesi___ biz 2 defa okuttuk bizim aparta bi amca var hem o okudu hem eşim okudu
PatronBebek BirPrensAnnesi___ eşim okudu kulağına. Sizin esiniz de biliyorsa okusun yada bilen biri okusun hoca şart değil
asrinhatasi BirPrensAnnesi___ benim babam ilahiyat fakültesinde öğretim üyesi. Babam okudu. Ama ablamın oğlunun ismini kayınpederi okumuş. Abdestli bir erkeğin okuması gerek diye biliyorum.
AlinaEmreHan1 BirPrensAnnesi___ oğlum doğduğunda da hoca okumadı, eşimin tanıdığı bir amca okudu, çünkü yaşadığımız yerde hoca yoktu🙈