Merveda1 Çocukluğumdan beri hep kiloluydum hamile kalmadan önce 25 kilo vermiştim hamilelikte hepsini geri aldım🥺 emziriyorum ama 1 şubat itibari ile diyete başladım. Emziren anneler nelere dikkat etmeliyim. Kilom artık psikolojimi bozuyor kendimi beğenmiyorum çok makyaj yapan bakımlı biriydim hiçbir şey yapasım gelmiyor artık
Ruzz-Batu Merveda1 kasim ayindan beri diyetisyene gidiyorum normal kilomdan 5 kilo fazlalikla hamile kalmistim su anda onunda altina dustum 59.8 kilodayim 57 olunca korumaya gecicem iradeli olunca veriliyor dert etme
Melikeeekk Merveda1 Merveda1 60 kiloyla hamile kaldım 80 kiloya ciktim şimdi bebegim 6 aylik oldu 61 kiloyum hiç diyet yapmadım nebegim çok huysuz ondan sanirim 😀
Ozlem2904 Merveda1 bol bol emzir ve 3 3.5L su iç diyet yapmadan bile kg verirsiniz. Emzirmenin avantajindan faydalanin sadece şekeri ekmegi abartmayin
Meraklimama Merveda1 kız ben 40 kilo vermiştim kendi iradem ve sporla ,hepsini aldım . Sonra yine hamile kaldım 10 ay oldu 105 ten 86 ya düştüm elimde olsa boğazıma kilit vurucam , yememeye calisiyorum ve haftanın 4 günü 30/45 dk yürüyorum 🤦
bebekece Merveda1 tamamen yapı meselesi çok yemeğe düşkün degılım yeri gelir tek öğünle dururum cocugum emzik niyetine bile beni emer iliğimi kurutuyo sabah aksam ama asla gitmiyo kilolar 60 la hamile kaldım 79 la doğuma gittim suan 69 um kızım 6 aylık dahada aala gitmiyo ve günde 4 lt ye yakın su içerim