Alpereninannesiiii ben manuel aldım ocak ayında çok rahattım ve kendi ders aldığım hocam kurstan ayrıldığı için hiç tanımadığım başka bir hoca eşlik etmişti komisyona. Ama hiç kasmadım kendimi çok rahattım 😄 sınav yerinde bekliyordum 20 dk vardı sınavımın başlamasına, komisyondaki hoca karşımdan geliyordu “Nesrin hanım?” Diye sordu “evet hocam benim” dedim “daha 20 dk var ama kendini hazır hissediyorsan başlayabiliriz” dedi “tabii hocam zevkle” diyip arabaya yürüdüm 😄 kaputu açtım aracın tüm aksamını saydım işlevlerini vs sonra bagajı açtım oradakileri saydım yine. Aracın içine geçerken tekerleri kontrol ettim içeriye oturunca ilk iş emniyet kemerini taktım çünkü o an takmazsam unuturdum onu. Aracın içini de tanıttıktan sonra çıkış yaptım toplam sürüşüm 30 dk falan sürdü ama L park yaptığımda park yerinde yaklaşık 10 dk bekledik sohbet ettik 😄 ben tüm parkuru 20 dk sürüşle bitirdim yani 😄 hız sınırına, kavşaklarda falan kurallara geçiş önceliğine dikkat ettin mi tamam yolda direksiyon hakimiyetin iyi olduğu zaman zaten ufak tefek şeyleri sorun etmiyorlar.