Premsesannesi355 anlıyorum dediğim gibi yani Benimki de gündüz hiç uyumaz ancak çok yorulması lazım o zaman gece Zaten ben birlikte uyuyoruz koynumda uyuyor kolum da uyuyor omzumda uyuyor üstümde uyuyor yani onun uyku saatine bağlı Benim uyku saatim O yüzden anlıyorum Benimki de geceleri çok zorluyor Sadece çok yorulduğu zaman hani kendi kendine uyuyorsun yine yanında olmamı istiyor ama o zaman hani daha bir hemen uyuyor yanında olduğum için Seninki Belki fazla yorulmuyor da olabilir yani biraz oyna biraz yor eğer doğru düzgün yürümeyi öğrendiyse daha az düşüyorsa Mesela ben şey yapıyorum Hani onu kovalıyormuş gibi yavaş yavaş koş koş koş koş oğlum falan yapıyorum mesela Onu sanki onu kovalıyormuşum gibi O da hemen yürüyor mesela sonra o bana döndüğü zaman ay diye ben koşuyorum Sanki o beni kovalıyormuş gibi hemen yoruluyor zaten belki de o onu daha çok yoruldu Üstelik yani yürümesine de çok iyi geldi artık daha hızlı yürümeye başladı daha güzel yürümeye başladığı yani böyle yapabilirsin Ama daha yeni yeni yürüyorsa ve Hani iki adıma üç adıma düşüyorsa Tabii ki yapma ama mesela diyelim Hani salondan mutfağa kadar ya da işte ne bileyim bir odadan bir odaya gidebilecek kadar düşmeden kendisi otur Sadece kendisi oturup da öyle hani yürüyorsa o zaman yap benim dediğimi ama yani hala düşüyorsa hala dengeyi bulamadıysan Tabii kesinlikle yapma bir yerini kırabilir