Efnanim Sezeryandan sonra göbeğim sönmüş balon gibi oldu sarktı çatlaklar desen zaten harita gibi hamilelikte 14 kilo aldım bir ayda hepsini geri verdim kollarım ince bacakların ince göbek bana ait değil sanki Allah aşkına nasıl duzelicek bu
Nereleregidem Efnanim ben umudumu kaybettim 😢 son bı umut yediklerime dikkat ediyorum çok kilo aldım ama göbek gitmeyecek sanırım.
Betelgeuse_ Efnanim hahha ya baslik harika ben de gobegime bakip ayni seyi dusunuyordum 😁 Eger emziriyorsaniz ve bebeginiz 6 ayliktan buyukse aralikli oruc yapin. Gobegi guzel eritiyor
Efnanim Nereleregidem ben mekik falan da çekiyorum ama yok gidecek gibi değil herkeste kalıyor mu acaba bı çözüm bilen var mı
Efnanim Betelgeuse_ aralıklı oruç etkili diye duydum bende onu bı deniyim bari mekikle falan olacak gibi durmuyor
Genismutfak Efnanim vallahi bacım sanki beni söylemiş gibisin gerçekten ben de aynısıyım üstelik Ben 20 kilo almıştım bütün kilolarımı verdim Kollarımı bacaklarım dediğin gibi Benimki de hani gitti ama bir göbek kaldı böyle kalıntı gibi artık ben de bekleyeyim burada Ne yapayım Çünkü Benimki de aynısı yani ben sana yardımcı olamayacağım kusura bakma
Poyrazsema Efnanim Bende hamilelikte 13 kilo aldım doğumdan sonra eski kiloma döndüm ve doğumdan 2 gün sonra korse taktım az bir göbeğim kaldı yavaş yavaş toparlıyo devam etseydim hiç kalmıcaktı biraz erken bıraktım
Birayazmeselesi Efnanim kiloyla bi alakası yok deriniz sarkmıs malesef ki onun için tek çözüm karın germe ameliyatı