Tubaalprsln Merhaba kızlar piyanolu oyun halısı alcam nini baby ve babycim arasında kaldım sizce hangisi daha iyi yada sizin kullanıp memnun kaldığınız marka var mı çok pahalı olmayan
nazlimom_ Tubaalprsln ben dolap uygulamasınndan 2. El temiz almıştım fisher price ın bayada dikkatini çekmişti
mhdmraa Tubaalprsln babycim kullandik çok seviyordu oyuncaklarını çıkardım hala oynuyor piyanoyla da oynuyor sadece halıyı ve tepesindekini kaldirdim
Tubaalprsln nazlimom_ 2. El benimde aklıma geldi temiz olur mu bilemediğim için almadım fisher price fonsksiyonu çok güzel ama sıfırı pahalı
Tubaalprsln MinikMucizem26 Sağlamlığı nasıl piyanonun kenarları çok sağlam değil diyolar bide oyuncakları az gibi
MinikMucizem26 Tubaalprsln üst tarafta 3 adet oyuncağı var piyanosunda şarkı ninni falan var müzikleri falan bize göre sağlam güzel ama benim bebeğim hırçın oynamıyor belki hırçın oynayan bi bebeğe göre sağlam değildir onu bilemem ama biz memnunuz gayet sağlam
mhdmraa Tubaalprsln 1 buçuk aylıkken kullanmaya başladı 6 ay oldu hala sağlam pillerini bile daha değiştirmedim
kasimonbes Tubaalprsln nini baby yeni aldim kizim 2.5 aylik bayiliyor 😊 gayet de guzel oturunca da piyano cevriliyor sanki piyano caliyormus gibi duruyor
kasimonbes Tubaalprsln yani hic kirilma vs olmadi benimki saglam cikti ama magazadan bakarak aldim online almadim 😊