Umutcagla Kızlarr oğlum 9ay 20 günlük, tek uçağa binmem gerekiyor ama cesaret edemiyorum, bebek arabamız kabin boy değil oğlum uçakta dururmu bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Elika00 Umutcagla arabayı zaten havaalanına girince görevliye teslim ediyorsun. Kabin boy valiz al kendine çocuğu valizin üstüne oturtur. Çekecek yeri var ya oradan çocuğun giydiği kazağını geçir düşmesin diye. Yani çocuğun sırtından çekecek kısmı gelmiş olacak. Sonra havaalanında arabacılık oynarsın. Tabi ki kontrollü ol öyle yapıp saaatlerce dolaşma da çok ağladığında durmazsa öyle durdurursun. Uçakta zaten kucağında duracak bi şekilde durur yanına oyuncaklar al ilgisini çeken
Aybukecigim Umutcagla 1 ay önce bindim tek başıma oğlumla uçağa 8 aylıktı uçağa binmeye yakın saatlere uykusunu ayarladım çok uykusuzdu uçağa biner binmez emzirdim ve uyuyakaldı uçağın kalkışını duymadı bile inmeye yakın pilotun anonsuyla uyandı, yirmi dakika uyanıktı etrafı inceledi yanıma bir sürü ilgisini çekicek oyuncak almıştım kucağımdan kalkmak istedikçe oyalamaya çalıştım
Sudemeda Umutcagla tam bir eziyet bebeğide üzerine bağlıyorlar :)) ama otobüsle uzun süreli çekmektense 1 saat katlanıver /)
Hande-ege Umutcagla bizim de kabin boy bebek arabamız ama uçağa binmeden teslim ediyorsunuz görevlilere. Biraz zor oluyor ama bi şekilde hallediyorsunuZ. Hem sizinki daha kğçğkmüş büyüyünce kalkıp yürümek istiyorlar o zaman sanırım daha zor oluyor 🫠
Umutcagla Elika00 ayy çok mantıklıymış uçak içinde kemer nasıl oluyor peki sıkı mı oluyor, durmazsa kucağımda ayağa kalkmaya izin verirlermi
Elika00 Umutcagla kalkıştan sonra izin verirler ama çok duramazsınız tabi izin vermezlerse WC gider gibi gider gelirsiniz
Yusuf_123 Umutcagla 2 aylıkken bindim bende hiç korkma uçak havalandıktann sonra kemerini açabiliyorsun görevliler sana yardımcı oluyorlar biraz emzir biraz oynar bi bakmışsın bitmiş gitmiş