Deletedmom_109 Oğlum nerdeyse 18 kiloya ve 100 cme yaklaştı 🥹 artık yavaştan oto koltuğunu değiştirmenin zamanı gelmiş bence 👍🏻 önerisi olanları bekliyorum ✌🏻
Woody Deletedmom_109 Ayyy, resmen bu sene böyle bir masraf kapimin daha olduğunu fark ettim konu sayesinde 🤦♀️ benim kizim zayıf ama boy sinirina takilmasina az kaldi.
Deletedmom_109 Taze1mom aynı durumdayızz 😁besafeden devam etmek istiyorum ama testler değişiyor biraz baktım kafam karıştı 🤷🏻♀️ galiba test geçerliliği değişiyor
Taze1mom Deletedmom_109 ben yükseltici alırım dedim o da olmuyor uyumaya başladı arabasa hiç uyumazdı🥹
Deletedmom_109 Woody büyümeleri güzel de masraflar hiç hoş değil 🥹 çok farklı fiyatlarda çeşitler var 🤷🏻♀️ diğerine göre daha kolay bulurum sandım da karışık geldi 😁
Woody Deletedmom_109 ben de bir bakayım, haberleselim. Şubat indiriminde alınacak bir şey buluruz belki
Deletedmom_109 Taze1mom yükselticiler de var ben direkt oto koltuk olarak düşündüm bakalım önerisi olan illa vardır değil mi 👀🥹
Deletedmom_109 Woody amazonda indirim gördüm britax da indirim var link paylaşacaktım ama yasak gelmiş üzdü 🥹
Deletedmom_109 Woody başka bir sayfaya yönlendirmek amaçlı link bırakınca uyarı alıyorsun🥹 geçen ekşi sözlükten bir konun linkini biraktım -yeni kızıl virüsünden vefat eden çocukla ilgili yazıydı- uyarı aldım 🤷🏻♀️
Deletedmom_109 Besafe izi flex fix yada maxi cosi kore almaya karar verdim adac puanları besafe’in 1.6 maxi cosi ise 2.1 Güncel fiyatları besafe 6300 dolaylarında maxi cosinin ise anladığım kadarıyla farklı boyutlarından ya da renklerinden dolayı 4100-5000 arasında 🤷🏻♀️ Maxi cosiyi bilmiyorum ama besafe ara ara indirime giriyor. @Woody @Taze1mom
Woody Deletedmom_109 tam unutuyorum. Bu masrafı hatirlstiyorsunuz 🙈 su an gereksiz oyuncaklar pesindeyim. Ev icin de birkaç eksiğim var. Ben elendim. Şubat indiriminde alamam🙈