Nessxedemir61 Kızlar maaşlar yatmicak bu ay galiba elektrik ödemeleride yatmicakmı acaba bilginiz varmı
Balkupum2505 yagmuraltintas ne zaman yatti bilmiyorum dün farkettim bende 🤗 bi bakayim dedim baktim yatmis
Balkupum2505 Nessxedemir61 ne zaman yattigini tam bilmiyorum valla dün rast gele gördüm bende yattigini
Susllu1921 Balkupum2505 sizin adınıza mı yatıldı yoksa eşinizin mi birkaç kişi eşinizin e devletine bakın dedilerde baktık da yatmamış ayrıca bir kere 500 lira aldım sayfaya baktığımda teslim edildi tamamlandı diyor o ödeme bir kere tek mi veriliyordu
Nessxedemir61 Ben bugün baktım yatmamıştı gene gireyim dedim ama girmek ne mümkün çok yoğun giremiyorum
Balkupum2505 Ysmnnnn4689 e devkete girin arama yerine sosyal yardim bilgileri yazin ilk cikana tiklayin orda yaziyo
3erkekannesi_ 144 ü aradım şimdi ayın 7 sine kadar yatacak henüz talimat gelmemiş şubat ayı zamlı mı yatacak diye sordum herhangi bir zam söz konusu değil dedi ben zamlı yatacak diye biliyordum
Ysmnnnn4689 Balkupum2505 ben ilk alcam bu hafta yatar diyolar hemelektirikhem normal yardımcı veriyolar
Gamzelim11 Balkupum2505 merhaba kusura bakmayın ne yardımı aliyolar acaba bende başvurmak istiyorum ama reddedildi diyor hep inanmıyordum gerçekten yardım ediyorlar mı
Fatma99 Doğal desteğim geçen ay kabul olmuştu önce baktığımda yardım durumu devam ediyor yazıyordu şimdi tamamlandi yazıyor ne demek bu
Balkupum2505 Fatma99 dogalgaz basvurusu sona erdi artik zaten 2 kez verilcekti ikincisi verildikten sonra basvurular sona erdi