Dunyams Ben sadece içine bebek nevresimi serip uyutmak istiyorum ama eşim içine battaniye seriyor üstüne de battaniye öttürüyorum terliyor kızım siznasıl yapıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden 💐
BelaCivciv Dunyams Alez var üstünde de çarşaf, başka da bir şey yok zaten uyku tulumuyla uyuyor. Üstünü örtmek tehlikeli aslında
Yigitefeannesi Dunyams alez üzerine çarşaf uzun kollu zıbın be pijama altıyla yatıyor üzerine ince battaniye örtüyorum diğer türlü kendi de uyumuyor bizi de uyutmuyor 😬 çok soğuk olduğunu düşünürsem annem incecik bi yün yorgan yaptı mevsimlik gibi onu atıyorum üzerine🤷🏻♀️
ikibebedublekahve Dunyams altını üstünü örtmeye gerek yok aslında oda sıcaklığına uygun bir uyku tulumu giydirmeniz yeterli bebeğiniz de kendiniz de rahat edersiniz üstünü açtı mı açacak mı endişesi de olmaz
Deletedmom_62 Dunyams bizimki beşikte yatmadı hamakta uyuyor biz altına battaniye seriyoruz onun üstüne bir çarşaf ve bebeğimin üstüne de bir. battaniye hamagin altı ince biz bez olduğu için soguk alır diye battaniye örtüyoruz ama beşik ise buna gerek yok