Zeynepppppp Kizlar bebegim zamaninda sol gogsumu emiyodu simdi ikisinde veriyorum emiyo ama sag gogsum daha dolu ve buyuk oluyo sol gogsum sönmüş gibi ne yapmaliyim benim gibi olan var mi
Gunesinannesi Zeynepppppp Zeynepppppp benimde sağ göğüsüm daha fazla oluyor sağdığımda da aynı şekilde . Soldan daha az geldiği için bizimki zorla emiyor sol gogusumu. Bi çözüm bulamadım ben şahsen herşeyi yiyorum süt olsun diye sağıyodum da baktım aynı artış yok
Papatyal Zeynepppppp ayni sekil benimde sagda daha cok sutum ilk sagi tuttu zorla sonra solu galiba ondan 😞
demetdemircioglu Gunesinannesi sut olsun diye bu yasima kadar bitki cayi falan icmezken rezene vazgecilmezim oldu😂😂
Gunesinannesi demetdemircioglu hahahah benimde aynı her gün akşam fix 8 9 arası içiyorum bende 😁😁 valla bu süt yapıyor dedikleri ne varsa içiyorum yiyorum yakında taş ye sütün olur derseler taş yicem hahahaha 😁😁😁
Slmgr Ay 2 gundur bende de sag gogsum tam dolmuyo hep yumusak sanki. Sol daha sert ve dolu gibi. Bende sebebini dusunuyrm 2 gundur.
demetdemircioglu Gunesinannesi 😂😂 yaslaninca bi sikardim karsi duvara fiskirirdi diyenlerden olamiyciizz😂
Ahlas02 Gunesinannesi ben enfeksiyon nedeniyle hastahanede yattım annem doktoruma bişey yemediğimi sütümün çekileceğini söyledi ve doktor yemesine gerek yok sütü su yapar dedi ve bencede öyle suyu nekadar içersem okadar sütüm oluyo