Masimiyonellame Oglum 3 aylık oldu, sütüm yok önceden comformil veriyordum gazlı diye sonra normal aptamil mamasına geçtim. Gece uyanmları arttı sık sık hatta saat başı oldu her kalkmasında 60cc mama içiyor ve gaz da var arkadaşlar neden böyle kafayı yicem arrık ya
Ahlasnannesi Masimiyonellame gazdan dolayı daha sık uyanıyordur her uyandığında açlıktan uyanmıyordur bence çok sık mama verdiğiniz içinde daha çok gaz oluyodur yenidoğan gibi 2 saatte bi doyurmaya gerek yokmuş
Cileklilimonata Masimiyonellame Gazdan dolayı uyanıyordur. Biogaia damlayı doktorunuza sorun kurtarıcı gerçekten.
Defnecik23 Masimiyonellame aptamil den uzak durun sadece bunu söyleyim. Gece mama içiyorsa uyku beklemeyin o bebeden
taclikizim311 Aptamil benim kızımı kabız yaptı gazını çıkaramadı hiç çok kıvrandı şimdi SMA içiyoruz optipro gayetde güzel mışıl mışıl sabaha kadar bizimle uyuyor hatta doktora sordum hocam gece uyandırıp mama vereyim mi diye çocuk acıksa uyanır veya bir rahatsızlığı varsa uyanır sen uyandırma dedi bence sma benim bebeğim de çok gazlıydı birde biz zinco gaz damlası kullandık 💞🥰
Zbebek Defnecik23 en ucuzu değil bu birincisi. İkincisi de içerisinde anne sütünde olduğu gibi laktozdan yani süt şekerinden başka yapay bir tatlandırıcı veya şeker yok. Gaz yapma durumu da bebekten bebeğe değişir. Yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Ben pediatrik yoğun bakım hemşiresiyim ve aptamil muadilleri arasında en iyilerden