Milos 3 ay 13 günlüğüz ve yıldım artık uykuya dalamıyor uyursa çığlık atarak uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bu ay da bu yüklendi sanki
Hale3400 Milos sakiiin ol bu aylardaki bir çok çocuk böyle hiç geçmeyecek gibi sandığımız zamanlar öyle bir gelip geçiyor ki
Axl_sushi Milos 17 aylığız şuan kalktı oturdu. Uyumuyor asla. Her dönem de maalesef uyku sorubu olacak. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok 🥺
Yavuzunannesi_ Milos uykuya dalarken ihlas nas felak ayetrl kürsü okuyun veya telden açın dinlesin belki bişeyden korkmuştur yavrum. Rabbim kolaylık versin
Dilovan Biz de iki ayligiz normalde iyiydi ama bu hafta çok tuhaf ne gece ne gündüz uyumuyor şuan bile sallıyorum 😕
Sin21 Yani bu aylarda uyumaması normal değil mi kızlar bebeklerinizden koca adam gibi uyumasını bekleyemezsiniz ki ilk altı ay uyku düzeni olmaması çok çok normal. Kaldı ki 3,5 yaşında oğlum hala gece uyanıyor 🤷♀️
Milos Sin21 üç aya kadar bu kadar değildi gece kalktığın da emziriyordum uyuyordu şimdi emziriyorum evde geziyorum yatakta pışpış yok tam dalamıyor
Pasamm14 Sin21 benim oğlumda üç yasinda şu an uyandı ve uyutmaya çalışıyorum bir uaftadir hasta tüm düzen uyku kaçtı
Sin21 Milos çevresindeki her şey daha çok dikkatini çekiyor artık fazla uyarana maruz kaldığı için huzursuzluk hissediyor yeni duruma alıştığı zaman biraz daha düzene girer ama büyüyüp algıları biraz daha açılıp biraz daha dünyanın farkında olunca yine başa saracak 🥰 büyüyorlar işte ❤️
Mdngny Milos maalesef bundan sonra böyle canım uyku düzeni vs hiç kalmiyo alışırsın bı şekilde ben sinir krizlerine giriyodum
Sin21 Pasamm14 benim ki hasta değil ne olduğunu bende bilmiyorum 😂belki de ruh hastası ajajaj abartmıyorum daha bşr gece uyumadım dinlenerek uyanmadım ama olsun napayım geçecek inşallah sabırla bekliyorım 🥲
Pasamm14 Sin21İnsallah bizlerde birgün akşam yatip sabah kalkacaz inanıyorum birgün olacak ama hangi gün olur bizler yaslanirmiyiz artık bulemicem 😂😂