Bulgaristan-kizi Kızlar BİM’den tavuk göğüs aldınız mı yarın mantar sote yapmayı düşünüyorum hic BİM’den almadım iyi mi. Bide bimde tahmini fiyatı nedir
Gmznr2909 Bulgaristan-kizi bim i bilmem ama sakın a101 den alma hep bozuk çıkıyor ben almıyorum bayadir oradan en iyidi mahallende tavuk kasabı varsa oradan al ben öyle yapıyorum
Caglarass Bulgaristan-kizi Annem hep bimden alıyor sıkıntı yaşamadı bu zamana kadar. Kilosu 70 küsür diye hatirliyorum ama emin değilim 😅
gibicibicis Bulgaristan-kizi gogusu bilmiyorum kanadı ızgara tavası güzel bana en lezzetli biminki geliyor fiyatı aklımda değil ama aşağı yukarı diğer paketli tavuklarla aynıdır
Azraduru Ben sürekli alıyorum güzel oluyor.Fiyati da grama göre değişiklik gösterse de ben en fazla 50 verdim diye hatırlıyorum 💜
Bulgaristan-kizi Gmznr2909 çok yağmur var kasapta biraz uzak o yüzden hep normalde kasaptan alıyoruz çocukla çıkamam
Gmznr2909 Bulgaristan-kizi bimden de almisligim vat onlarda sorun yaşamadım ama a101 de hep sorun yaşadım koklayarak al kokar çünkü
Pasamm14 Alminam2311 ilk bastq bende öyle düşündüm acaba sütyen falnami diye düşündüm içine girince anladim 😂
Caglarass Alminam2311 Arkadaşım bimde çalışıyo geçen dolgulu külot geldi ya, g*t de satmaya başladık artık demişti o geldi aklıma 😂
Karpuzlufistiksarma Alminam2311 valla bende o düşünce ile posta girdim 😀 meğer tavuk olan göğüsmüş 😀 geçenlerde ki popoyu görünce bide meme geldi sandım 😀😀
Elisaminannesi Bulgaristan-kizi ben bim de çalıştım son kullanma tarihine bakarak al canım genelde taze güzel oluyor tavuklar kasada önerileni alma bayat olanları satiyorlar
atlasask Bulgaristan-kizi tavuğu alırken üzerine parmağınızı bastırın hemen eski haline dönüyorsa tazedir daha geç dönüyorsa bayattır yine de koklayın da tabi ama ben bimden alırdım önceleri bi sıkıntı yaşamadım