salakmisincemilee ne zormus ya her gece mi sabahlanir artik sabrim kalmadi sabah 6da uyandi tek uyku yapti 2 saat ve hala uyanik cildirmak uzereyim 😭😭😭😭
Sedoa_ salakmisincemilee benim de uyumuyor hani günde 16-18 saat uyuyordu bu bebekler ya☹️ 42 günlüğüz 4-5 saat uyumadan duruyor güya 1.5 saat uyanıklık evresi diyorlar asla uyumuyor
ayazbebek_0 salakmisincemilee ya benimde 2 gündür sabah uyanıyor hala uyanık yorulmuyor mu hç yaa 2 bucuk aylık
Dogukan salakmisincemilee son 3 günum 2 günü benim bebeğim de aynı oglen 12 de uyanıyor hala uyutmaya çalışıyoruz artık çıldırmak üzereyim Bi de ağlamasi yok mu 27 günlüğüz hiç böyle hayal etmemiştim hamile iken
salakmisincemilee ayazbebek_0 canim daha cok kucukmus benim kizim o aylarda surekli uyurdu uyandiktan 1 bucuk saat sonra 1 saat uyurdu biyle 3 uyku yapardi.aksam da 8 gibi falan gece uykusuna gecerdi
Kuzeymommm53 Benim stresten kesilmişti. Doktorumun önerisi ile sabah akşam 20 şer damla bestlak, sabah akşam bir bardak humana kullandım. Ekstradan tahin helvası tükettim. Birde havuç ve dereotu bi kaç gün sabret düzelir
salakmisincemilee Dogukan canim cok kucuk muhtemelen gazi vardir beyaz gurultu dene emiyosa los bi ortamda yanina uzan emzir sen gerildikce o da hisseder daha cok huysuzlanir
Dogukan salakmisincemilee sürekli gazını çıkarıyorumm ayaklarını felan sıcak tutuyorum bu gaz nerde nasıl birikiyor anlamıyorum ciddenn