Arzuayse Kizlar 13 aylik oglum var bu aralar gozlerini yukari dikiyo kayiyo gibi oluyo cok kotu oldum boyle yasayan varmi uyku saatleri yapio genelde
nilutku Arzuayse merhabalar çok eski bi gönderi ama son durum nedir acaba 9 aylik kızımda benzer durum var
Arzuayse Kuzumveben yaptirmadik biara gozlerini kirpiyodu sonra kafa sallamaya basladi simdide gozleri yukari ceviriyo 😔yarin cocuk doktoduna goturcem
Arzuayse Kuzumveben isikla bikac defa doktora goturdugumde gozlerine bakti bisey yok dediler ama ozel olarak goz doktoruna gturmedim
Kuzumveben Arzuayse 1 yaşında iken öze olarak göz doktoruna götürülmeli rutin kontrol bu bişey olcağından değil ama muayne olmali göz doktoruna ama sizin kücükte bu supheni varsa goz doktorundan randevu alip bi gosterin
Arzuayse Kuzumveben kesinlikle gturcem saolun goze damla damlatildigi icin kokmustum ama gturmem sart oldu nobet gibi biseydir diede korkuyorum
Arzuayse nilutku bizimki oyun yapıomus canm ve otizmli oyüzdendevolabilir şimdi arada yapıo çok uykusu gelirse daha öyle yapmıyo
nilutku Arzuayse evet kızımda uykusu geldiğinde yapıyor umarım bizim de geçicidir ama bir iki haftadır azaldı umarım tamamen geçer