Sukrandemirall Merhabalar bir sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim. Elektrik yardımı çıkmış adıma fakat faturalar benim üzerime değil ikametim de hala ailemin evinde. Bu evin faturasını üzerime olmadan pttden ödeyebilir miyim
Alya-Sena Sukrandemirall basvuru yaparken hangi evin abone no sunu yazdiysan onu odeyebilirsin sistemde o gorunur
Sukrandemirall Balkupum2505 ama ikametim de orda değil kendi evime alamadım henüz bu şekilde ödeyebilir miyim. Yani herhangi bir evin faturasını götürdüğümüzde ödeyebiliyor muyuz
Sukrandemirall Balkupum2505 çok teşekkür ederim ilk defa alacağım ne kadar ne zaman yatar hiç bilmiyorum
Balkupum2505 Sukrandemirall gelirinize ve evdeki kisi sayisina gore belirliyolar ayın 6 7 8i gibi mutlaka yatiyor güle güle harcayin 🤗
Balkupum2505 Sukrandemirall forma yazdiginiz ve faturadaki adres ayni olmali diyebiliyorum.. yada en net bilgiyi 144ü arayarak alabilirisn bende emin deyilim çünki yanlis yönkendirmiyim 🤗
Alya-Sena 2prnses1prens cikmissa tabi otrdugunz evin faturasini odersiniz genede ptt ye gittiginizde sorarsnz
Alya-Sena Sukrandemirall hmm ben yazmstm su dogalgsz elektrik siz bi sosyali arayip sorun yanlis bilgi vermek istemem ama muhtemelen ikametgahn oldugu evin faturasini odeyebilirsn
Ozlemdolugan Sukrandemirall bende yazmadan cıktı oturduğum evde iskan yok bize bir fatura gelmiyor o para yandı mı şimdi bana yatan başkasının faturasını ödeyebilir miyim acaba