Elf123 MrvMstf altı ay verdim sonrası için her hastalık döneminde veriyorum altı aydan sonra probiyotik yoğurt veriyorum her gün 14 aylık şu anda
Masimiyonellame MrvMstf bende o işe yramadı samplex gaz kullandım oglum var doğdugu andan itibaren kullanıyorum suan 3 ay oldu
BskSrc MrvMstf benim oğlan bugun 8 günlük, dün doktorumuz önerdi bu damlayı ama iyi gelmeyen bebekler de varmış.. başlamaya korkuyorum ya 😑 gazini tetiklemez değil mi?
Levozge BskSrc tetiklemez aksine gaz çıkarmasina destek olur, ama çok gazlı bir bebekse yeterli olmaz sadece.
Mdorukkk Ragsana Kuzeymiram BskSrc d vitamini yazıyor içinde ayrı olarak d vitamini kullanıyor musunuz peki ?
BskSrc Kuzeymiram ben de emin olamadım.. bebeğin kakasında da sorun yok şükür. Sürekli yapıyor ama dünkü kontrolde doktor karnını dinledikten sonra hafif gaz başlamış dedi biogaia önerdi.. vermesem mi acaba ya :/
Ragsana 1 ay 20 günlük bebeğim var asla bi faydasını görmedim 15 günlükken başladı gaz sancısı 5 gündür zinco kullanıyorum çok memnunum ama tabikide bebekten bebeğe değişiyor etkisi
Kuzeymiram BskSrc biogia zarari yok probiyotik bagirsak düzenleyici doktor muaynesinden gectiyse doktor önerdiyse verirsin cnm ama icin rahat degilse bir doktora daha gosterebilirsin