Cakbibeslik Merhaba. Uygun fiyatlı performans konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir stand mikseri arayışındayım. Kullanıp memnun kaldığınız markaları paylaşabilir misiniz?
Civciv222 Cakbibeslik canım benimde alsam mı diye düşündüğüm bir ürün ama kararsızım.karaca mastermaid bu ara görüyorum kullananlarda hep ama nasıl bilemiyorum
Yigitefeannesi Cakbibeslik Civciv222 ben mastermaid kullanıyorum ama kenarlarda çok toplanma oluypr anneme arzum crust mix aldık aynı işlevi görüyor ve asla kenarlara yapışmıyor ana gövdesi daha sağlam be başlıkları da daha ağır yani şuan olsa asla mastermaid almam🤷🏻♀️
ahsenerva_ Civciv222 merhaba karaca mastermaid ben alalı bir ay kadar oluyor evimin gözdesi hicbirseye üşenmiyorum watt ve yorumlara bakarak almıştım memnunum..
Cakbibeslik Civciv222 evet ben de gördüm ama emin olamıyorum. Özellikle makarna hamuru gibi sert hamurlara dayanıklı bir makine istiyorum
Civciv222 ahsenerva_ bayağı bı kolaylık oluyordur demi poğaça yapımında falan bende sırf içli köfte çiğ köfte yogursun diye almak istiyorum 😬
Cakbibeslik ahsenerva_ merhaba. Makarna hamuru gibi sert hamurları zorlanmadan yoğurabiliyor mu? Bir de ses düzeyini merak ediyorum.
Cakbibeslik ahsenerva_ yine aynı şekilde sert hamur yoğurma konusunda bir bilginiz var mı acaba? Hamur yoğurma önemli benim için 😅
Cakbibeslik Civciv222 evet ben de. Bir de makarna hamuru gibi sert yoğururken güç gerektiren hamurlar için istiyorum ben de
ahsenerva_ Cakbibeslik Merhaba sert hamur yogurmadim ne desem yanlış olur ses düzeyide orta diyeyim ben çok rahatsız olmadım 🌸
Yigitefeannesi Cakbibeslik hiç düşünmeyin derim annem de bende aktif olarak kullanıyoruz ama annem hep poğaça-pizza hamur işi yapar ben daha kek yaş pasta taş gibi valla mastermaid çok gereksiz pahalandı üstelik başlıkları gözünüzle görseniz siZde direk arzum dersiniz.
Cakbibeslik Yigitefeannesi evet biz de anne kız olarak bakıyoruz benden çok annem makarna hamuru yoğurmak için istiyor aslında.. yorumları olumlu geldi sırada karar vermek kaldı teşekkür ediyorum tekrardan