premsesannesi22 Hanımlar 14 Şubat’ta eşinize ne alıyorsunuz? Aklıma bir şey gelmiyor biz sevgili miyiz deyip geçesim var 😄
Wonderful_mom premsesannesi22 Hic birşey .. Saçma sapan bir gün.. nedir sevgililer günü? ne kattı ilişkine? sana mı özel? tabi ki değil. sadece 3-5 liraya alınacak bir gülü 10-15 liraya almanı sağlar.. olay bundan ibaret bu yuzden kutlamıyoruz ❌ seven insan sadece o gün değil her zaman düşünür ..
Deletedmon_65 premsesannesi22 ya oğlumla kendiyle ilgili birsey yaptırmak istiyorum ama aklıma birsey gelmiyor
Belinaytuana premsesannesi22 ne kadar çok ince düşünüş çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni inşallah hayatiniz boyunca evladinizla esinzle musmutlu olun canm🥰🥰🥰
Birdurummuvar premsesannesi22 Drone almayı düşünüyorum oğlumla oynarlar. Hatta bakayım da spariş vereyim ancak gelir 😅
minikoglummmmm premsesannesi22 alıyorum çünkü Benim sevgilim eşim her şeyim olduğu için alıyorum kutluyoruz yani
minikoglummmmm premsesannesi22 sürekli kullanacağı bişey alabilirsiniz bir köşede kalsın olmasın mesela ben gömlek alacağım birde Spor ayakkabı