Aysubtin01 Allmillaa ben 3 yaşında deldirdim ve kendi isteğiyle deldirdi aklımda bile yoktu anne bana da küpe takalım bende istiyorum dedi oylelikle deldirdim yani
Kuzularinanasi Allmillaa 6 yasinda kendisi kuzeninde gorunce istedi .erken deldirilmesine karsiyim.okul cagina gelmeli ve kendi istemeli bence
bebegim25 Allmillaa bir kızım yok ama ben erken kulak delen annelere karşıyım küçücük cocukların canlarını yakıyorlar . Bence kendileri ne zaman isterlerse o zaman delinmeli . Doğar doğmaz kulak deldireni de gördüm ne kadar canice
GunesDeniz Allmillaa 1 yaşında deldirmis bir anne olarak söylüyorum kesinlikle erken deldirilmemesi gerektiğini çok kötü bir tecrübe ile anladım deldirdigim gün kızım kesinlikle kulağının üstüne yatmadı uyumadi ne kadar dirensemde çıkarana kadar agladi ve çıkarırken kulağı kanadı ben kendi istediği zaman deldirmeye karar verdim iki kızım içinde yine siz bilirsiniz tabiki 😊
HtcByz Allmillaa Ben 10 aylıkken deldirmiştim şimdi 20 aylık olmak üzere deldirirken tabi ki ağladı bide 1 hafta sonra küpesini değiştirirken ağladı ama sonra delik yer edince hiç farkında bile değil 🪴
gigi6 Onun bedeni, dolayisiyla bu karari o verecek. Ben kendi isteyecegi zamana kadar ona boyle bir sey yapmam. Elleri surekli yuzunde, kulaginda yani mikrop kapmasi ya da ne oldugunu bilmeden kulaginda bir siziyla 1-2 gun bile yasamasini istemiyorum.
kubr_pak Allmillaa Kızım 6 aylıkken deldirdim, hiç bir şekilde ağlamadı, sadece suratını büzdü o kadar, şu an 21 aylık sallanan küpe kullandığımız halde 1 kere bile eli kulağına gitmedi
yagmursen Allmillaa 1 yasında deldirmeyi düsünmüyorum, bebeklere yakıştırmıyorum büyüyünce kendi isterse deldiririz
Helen4444 Allmillaa bizim değil. Kendi karar verip yaptırması gerektiğini düşündüğüm bişey. İlerde isterse yaparım. Yoksa deldirmem. Ne gerek var.
tineanigra Allmillaa kendisi ne zaman aklı erip de isterse o zaman deldiririm sonuçta sadece süs için yapılan bir şey söz hakkım olduğunu düşünmüyorum
zehraaktas Allmillaa 6 aylık 1 yaşında falan deldirmek istiyorum ama mikrop kapma olasılığı falan olduğu için ve daha küpe ne demek bilmediği için muhtemelen 2 3 yaşı bekleyeceğiz
YaseminSare 1 yaşinda deldirdim boşuna deldirmişim uyurken bile çok hareketli bir bebek oldugu icin küpeleri kulagından çıkardı ve bir daha taktırmak istemedi huysuzlandi deligi kapandı büyüdügü zaman kendi istegiyle yaptirmak daha mantıklı bence🙂