Genismutfak Ben simdi hicbir diziye bakmiyorum takip etmiyorum boyle uzulmek falan kafa yormak da istemiyorum guzel bi aile dizisi izlemek istiyorum bu ikisi arasinda kaldım sizce hangisine baslasam daha iyi secim olur ya da bildiginiz boyle guzel dizi var mi
bebitonunannesi_ Genismutfak seksenler kafanızı dağıtir eskiyi düşündürüyor atmosferi değiştiriyor zihinde
Seyyid_Ali_2021 İlgi alanız dahiline girer mi bilemedim ama Hz Yusuf başından son bölümüne kadar izledim izlerken hem dua hem tefekkür hem şükür herşeyi yaşadım kattığı şeyler hayli fazla kendi muhabbetimce yazdım dilerseniz de üstte kalır 😊🌹
ilon Seyyid_Ali_2021 ay evet ya kaç kere izledim tvden youtubeden sıkılmadan izlenecek diziler arasında benim için
Genismutfak Seyyid_Ali_2021 Teşekkür ederim Evet haklısınız gerçekten çok güzel bir enerjisi var verdiği o filmin Ama ben onu çok izledim Yani onun sinema halinde falan hepsini bütün hani Allah dostlarının ve peygamberlerimizin hayatı çıktıkça izledim hep ben daha çok yani şu anda biraz yeni yeni böyle evliliğe alışma süresi içerisindeyim Ne bileyim olgunlaşmaya başladığım için hani biraz yardımcı olur diye belki Bu dizilerden bir tanesini hani şey yapmak istedim izlemek istedim