Mhnds Kizim 18 aylik 4-5 gundir uyku bicimi degisti telefondan cizgi film izletirdim arada simdi surekli izlemek ustiyor uyumadan once cok agliyor izletmiyorum kesinlikle emzigini de atiyor emmek istemiyor artik iki gundur emziksiz uyuyir ve babasinin kucaginda sonra hemen yataga koyuyoruz o sekilde devam ediyor uykuya ama ne etcem bilmiyorum
Birbebetoannesi Mhnds Emziği kendi bırakması iyi olmuş bence, çizgi filmini de açmamak en net çözümü. Çünkü 18 aylık bir bebek ağlayarak anne babaya neler yaptırabileceğini iyi bilir. Bebeğinize yanlış olduğu anlatır Kararlı olursanız o da anlar bir süre slnra.
Pol34 Mhnds sanırım 2 yaş sendromu böyle bir şey. 18. Aydan beri inatlaşıyor ağlıyor her şeye hatta normalde bakmazdım ben atak dönemlerine kendimi psikolojik olarak ayakta falan diye düşünmemek için ama o zaman bakmıştım. 21 aylık halen bir şeylere deliriyor aklına eseni yapmak istiyor. Kendini ifade edemediği zaman daha çok ağlıyo
Mhnds Birbebetoannesi anlatiyorum bitti diyorum kizim telefonunu sarji yok uykudan 5 saat once bile sarja koysam telefonu hadi uyuyalim dedigim zaman telefonun yanina gidiyor al al diyor ama bende inatla almiyorum bakalim nerde pes edecek :)
Birbebetoannesi Mhnds :)))) benim oğlum 19 aylık, şu ana kadar sıfır ekranla geldik ama geçen şeyi farkettim videolara bakarken eğilmiş o da arkamdan bakıyor . Artık elime almıyorum sadece alo diyoruz. Babayı görüyoruz dedim. Başını sallıyor evet anlamında 😀 bebeğinizin kelimekeei nasıl acaba
Mhnds Birbebetoannesi cogu seyi soyluyor anne baba kedi hayir mama meme al ver at merhaba aklima gelmiyor ama kendi kendine de surekli borseyleer soyluyor anlatmaya calisiyiyor bitti diyor
MehtapVera Biz 18.ayı feci bi atakla atlattık şükür ben de sıfır ekranla gelmiştim fakat gün içinde ve gece aşırı huysuz mızmız sürekli memede ve çok iştahsızdı. Biraz ekranla sakinleştiğini görünce ben de biraz kafa dinledim çünkü bizim de anne baba olarak ihtiyacımız var biraz olsun dinlenmeye. Şu anda da kademeli olarak azaltıyorum. Atak bizi ne kadar yıpratsa da gelişimsel olarak çok güzel şeyler kattı ekran hariç🥺 O da zamanla azalıyor inşallah🤲🏻
Serpilllatlas 18 aylık oglum asla ve asla durmuyor surekli aglıyor mızırdanıyor, ben ekran verıorm izlemiyor, sürekli meme emiyor gecede o sekilde surekli mızırdanıyor düzgün bir uykumuz da yok mahvetti beni, yardım edıcek kımsede yok
Mhnds Pol34 aynen aynen beni tutup elimden istedigi seye goturmeye calisiyor surekli alamayacagi birsey oldugu zaman