PatronBebek Wonderful_mom ikiside aynı model sanırım dimi renk farklılığı var. Biri koyu biri açık ysni evin nasıl bilmiyoruz ki dar mı geniş mi ışık alır mi mesela. Koltuklar kolay siliniyor mu bunları sordunuz mu
tineanigra Wonderful_mom salon yeterince genişse ve aydınlıksa koyu renk olan ama çok geniş değilse açık renk olan
alpsmother_ Bende ilkini beğendim ya benim koltuklarımda ikinci renge yakın ama bence tam tersine koyu renk kullanmak daha zor en ufak şeyi belli ediyor hep tozlu duruyor açık renk hem daha ferah gösterir
Uffsananebeslk Wonderful_mom Ben olsam kremi seçerdim. Açık renk içimi açıyor. Koyular da güzel ama açık renkte ağır duruyor bence
Tatlican Wonderful_mom koyu renk alan herkes pisman bende dahil🤣her gun uzerlerini supuruyorum ve gun icinde yine tozlu duruyor beni dinlerseniz pisman olmazsiniz
Wonderful_mom Tatlican Ablamda açık renk alirsan her gun silmek zorunda kalirsin diyor cok kararsz kaldim
Strongmom7 Wonderful_mom kesinlikle krem şimdiki aklım olsa koyu renkten uzak dururdum hergün toz içinde bıktım süpürmekten 🙄
Bebegimm1 Wonderful_mom ilki çok şık ama temizliği düşünmezseniz ilkini alın derim ama temizlik açısından bakarsanız koyu daha iyi olur bende açık renk koltuk var lekeleri belli ediyor eğer ilkini alırsanız onu uygun koltuk ortusu diktirin altı su geçirmez olandan koltukta lekeler belli olmaz en azından