asrinhatasi Gulcann_ bizden iki kere topuk kanı alındı biri doğduğu gün hastanede biri de 5.gün sağlık ocağında. Biri sma tarama testi diğeri de diğer genetik hastalıklar ile ilgiliydi. Hangisi hangisi hatırlamıyorum bakarım bilgilendirme kağıtları duruyordu.
mashaa Gulcann_ İçin ferah olsun canım Allah korusun öyle bişey olsaydı 10 gün içinde öğrenilmiş olurdu. Mayıs ayından beri sma taraması yapılıyor. Evham yapmışsın, ama daha 3 aylık olduğu için öyle. Her ay toparlıyorlar korkma 🤍
Gulcann_ keremsmomy bebeğim 3 ay 10 günlük ama 2 gündür bacaklarında halsizlik var gibi genelde uykusu olduğunda oluyo ama bende çok endişelendim başını sürekli dik tutabiliyo kilosu falnda iyi 8 kilo yani beslenme güçlüğü çekmiyor korktum bende
Gulcann_ asrinhatasi bizden de 2 kere alındı bişey olursa dönüş yaparız dediler çok şükür bişey olmadı ki demek ki dönüş olmadı
asrinhatasi Gulcann_ aynen 10-15 gün sonra sonuçlar çıkıyor aksilik olursa ararız yoksa zaten kimse sizi aramaz demişti hemşiremiz. İçiniz rahat olsun. Ayrıca bebişiniz daha 3 aylık daha bacakları güçsüz hemen yoruluyordur 🌸
Gulcann_ asrinhatasi aannelik o kadar zor ki bazen cevabını bildiğimiz soruları bile sırf tatmin olmak için bile soruyoruz. Çok teşekkür ederim 🌹