Nursena0606 cicikom Sizi tedirgin eden bir durum varsa doktor randevusu beklemeyip sağlık ocağına gidebilirsiniz. Buradan nasıl teşhis koyalım.
Tgba-17 cicikom bence atabilirsin resim yani sonuçta sağlık evet içimiz bazen kaldırmıyor ama sonuç olarak doktora bile atıyoruz kimi zaman
Mihriiii cicikom Merhaba annemiz, forum kuralları gereği hassas içerikli görsel paylaşmak yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌸
TRTCOCUK cicikom resimle kimsenin midesi kaldırmaz heralde yeri geliyor Kendi çocuğumuzun kakasindan igreniyorz 😄😄😄
cicikom TRTCOCUK haklısınız ama el kadar bebek belki görüp yorum yapmak isteyen birileri olabilir :) bekleyeyim ben
cicikom Nursena0606 kimsenin teşhis koymasını beklemiyorum da başından geçen anneler bilebilir diye sordum. yarına kadar beklemek zor geldi içimin az da olsa rahatlayıp ne olduğunu az çok anlayabilmem için sordum
Guzelanne56 cicikom söze tavsiyem İlkadımlarım uygulamasını ındırın aptamılın orada kaka takıbı var resim paylaşarak yapıyorsunuz ben oğlumun kakasını o sekılde takip edıyorum