Sda16 Dilaraortacc benim göğüslerim iri bende bilmeden hep 95B alıyordum yada 95A dediğiniz gibi usttem yanlardan hep çıkıyordu. Yururken sallaniyordu. Pentiden Lotus 80C yada 85C cup aldım çok güzel oldu toparladi. Tavsiye ederim
Yigitefeannesi Dilaraortacc ben hiç öyle birşey yaşamadım toplu duruyor açılmayan ve açılan olarak iki tane var siz açılmayandan alın 💐
Dilaraortacc MatmazelDeniz sutyen alırken satıcıya soruyorum 90 bedense 95 al diyordu kız bana bende bilmiyordum
Dilaraortacc MatmazelDeniz farklı farklı mağazalardan aldim hep yerinde diyordum da goguslerim büyük ne onerirsiniz diye toparlayıci sutyen veriyorlar sadece anlamadkmki
Busranehirmila Dilaraortacc ben doğumdan sonra dolgulu hiç kullanamadım. Göğüsler büyüdüğü için rahat edememiştim ben
Sibellettoooo Dilaraortacc sporcu sütyenleri neden kullanmıyorsun? Benim büyük gögüs sorunum yok ama aşırı rahatlığından kullanıyorum.
Dilaraortacc Sibellettoooo iste goguslerim büyük süt dolu oldugundan da oldukça sarkık duruyor hiç rahat edemiyorum onlarla
Sibellettoooo Dilaraortacc bazı markalar var çok güzel toparlıyor. Aşırı rahat oluyor. Hatta bi ara bime gelmişti sporcu sütyeniydi ama aşırı kaliteliydi. O başını belli etme sarkık gösterme durumu vs olmayanlardan. Takip et sık sık geliyor zaten
sarmaliklahana Dilaraortacc bende aynıyım tesettürlü değilim ama cok rahatsız oluyorum düzgün bişey bulsam alıcam parasına da bakmıyorum artık 😏