egeninumutdenizi Merhaba hanimlar iyi aksamlar nasılsınız birsey soracağım 8 yaşında oğlum bu ara benim yazmalarima kafayi takmis durumda surekli basina takiyor sizce bir sebebi olabilirmi
gulsene1998 egeninumutdenizi merak ediyor demekki üstüne gitmeyin takma diyr tepki göstermeyin görmemezlikten gelir bırakır bence zamanla
Mi-Mi egeninumutdenizi tam kişiliğinin oturmaya başladıgı dönem bununla alakalı cok makale var.Siz onu daha fazla erkek tarzı şeylere yönlendirin.Bilginiz var mı bilmiyorum ams l.gbt(nokta koydum arasına ama siz noktasız şekilde googleye bAkıp araştırın) artık cocuklarımızın bilinç altlarına yerleştiriliyor😥
Zlm egeninumutdenizi sizden gördüğü için taklit ediyordur belki yada yeni kardesi falan olduysa dikkat çekmek amacıyla yapiyodur
acimavi egeninumutdenizi sizi taklit ettiğini düşündüm, oturup eşarbı kim takar, neden takar diye anlatabilirsiniz. Bir süre sonra baktınız hala daha devam ediyor doktordan destek alabilirsiniz
Feyzosumunannesi egeninumutdenizi 8baylik kızım da aynı şekilde annem bize gelince sürekli yazmasını istiyor annemde takıyor kızıma hc çıkarmıyor çok seviyor
Feyzosumunannesi egeninumutdenizi kusura bakmayın 8 aylık diye okudum bebekle ilgilenirken okuyunca byle oluyor
DevrimciAnne egeninumutdenizi ne yapacağınızı size bir doktor söyleyebilir buradan söylenenler sizi ve çocuğunuzu yanlış yönlendirebilir
TRTCOCUK egeninumutdenizi meraktan yapıyor olabilir yada sizi taklit ediyor neden eşarp taktığını sorun ve esarpin erkeklere ait değil kadınlara ait olduğunu anlatın onada sevebileceği saat şapka benzeri biseyler alın
Mucizelerherzaman egeninumutdenizi oyun için yapıyordur çok üstüne gitmeden konu açın ve konuşun. Niçin başımı örtüyorum diye bir soru sorun ilgisini çekin. Ordan kadınlara örtü ve örtünmenin enredildiğini bu nedenle baş örtüğünüzü söyleyin. Erkeklerde şapka fes takar vs diyin. Direk başına yazma neden takıyorsun demeyin. Kendi üzerinizden anlatın
Annesiburda Mucizelerherzaman evet bencede veya çok hoşlanmadığı bir kadın varsa oda takıyor gibi lafın arasında geçiştirin. Belki soğur.
tiredmom_ egeninumutdenizi konuşup anlatın. Ona uygun olmadığını tatlı dille söyleyin. Konuşunca anlayacak yaşta :)