Daylin1 Kızlar oğlumu sütten kesmek için sabır taşı aldm bugün akşam deneyeceğim nasipse,kullanipta memnun kalan var mı hemen faydasni gördünüz mü nasl kullandınız
Aloneeee Daylin1 ilk çocuğumda onunla bıraktırmıştım. Tadını alınca zorla yıkatıyordu göğüsümü. Bende çeşmenin yanına koymuştum yıkayıp hemen geri sürüyordum. O kdr memeye düşkün çocuk 2 günde tamamen bırakmıştı
sevimlienerji Daylin1 benim oğlum da sabır taşı sayesinde bıraktı emmeye çok düşkün bir çocuktu sürekli emiyordu sürekli. 2 yaşında sabır taşı kullanarak bıraktık. Emzirmeden önce o görmeden sürdüm üzerine peçete koydum ona artık mama hasta oldu sardım diye anlattım bakmak istedi baktı tamam kapatalım iyileşsin dedi. Sürekli gelip açmak bakmak istedi her defasında sabırla açtım gösterdim 1 haftada tamamen bıraktı 😊
Kubrasolmmaz Daylin1 sürdüğünüzde sakın görmesin sürekli teklifi siz edin gel süt içelim vs diye siz ne kadar sakınırsanız o kadar sancılı geçer süreç
Aloneeee Daylin1 asıl gece çok emen bir çocuktu(gündüz çalıştığım için). Gece resmen ağzında uyurdu ama sadece bir gece zorlandık meme istedikçe sürüp verdim. İkinci gece unutmuştu. Hatta düzenli uykuya memeyi bıraktıktan sonra geçebildik
Aybuk06 Aloneeee merhaaba benim kizim 17 aylik . Gece abartısız 10 dk bi kalkiyo cok verimsiz uyuyoruz. Bu sabirtasini sadece gece sursem olur mu . Gunduz emzirmek istiyoum cunku
Daylin1 Tubiiik ekşili ve kokusu kötü olan bı bitkisel taş, taşı biraz ıslatıp göğsünüze sürüyorsunuz 🤭🤭bebeğe tadı değişik ve kötü geldiği için emmiyor , suanlk bnmki istemiyor hatta göğsümü açar açmaz kaçıp gidio🥹🥹🤣
Daylin1 sevimlienerji bnmki daha 1 yasnda anlamadığı için anlatamadm bn direk uygulamaya gectm ,🤣ama bir yandanda emziremedgm için çok kötü hissediyorum kndmi ya🥹
Aybuk06 sevimlienerji beim kizim biberon ve emzik almiyor. Memeden kesince napmak lazim acaba. Yani emerek uyuyor. Gece 40 defa kakiyoruz meme icin
Daylin1 Kubrasolmmaz ediyorum ağlıyor baya ara ara geçti sanıyor istiyo aynı olunca cekyor geri çok zor bı süreç bklio bni😓
Daylin1 Aloneeee göğüslermi devamlı ısırarak emiyor 5 6 aydır yaralı şekilde emziriyordum artık dayanacak gücüm kalmadı istemeyerek kesiyorum şuanda, ve geceleri hep meme agznda uyuyor emerek dalmaya alıştı saat başı kalkıyor oğlum ikimizde yoruluyorz😓
Aloneeee Daylin1 benimde öyle inanın. 15 aylık ve sırf emmek için yemek yemiyor. Ama doktorlar emzirmeye devam et bağışıklığı için anne sütü Şuan yemekten iyi dediler diye sırf ağlaya ağlaya emziriyorum. Sürekli kremler deniyorum ama geçiyor sonra yine aynı
asiltonunmommysi Aybuk06 aynısını yapacaktım ben post açtım burda hatta sonra vazgeçtim normal konuşarak bırakırdım 2 hafta oldu gece beslenmesini bırakalı 30 60 dk bi uyanan oğlum çok şükür bazen 2 bazen 1 kere kalkıyor artık 17 aylık olacak bu hafta
Aloneeee Aybuk06 yok tamamen bırakır. Gece yatmadan önce kaşık maması ya da muhallebi tarzı birşey yedirip yatırın öyle olunca daha az kalkıyor. 15 aylık oğlum var ben öyle çözüm bulabildim. Yine kalkıyor tabi ama en azından 10 dk da bir değil artık
Aybuk06 asiltonunmommysi yaa nasil yaptiniz lutfen anlatin . Benim kizim biberon ve emzik almiyor cok meme duskunu . Hergun 2 saatlik uykuyla dayanmaya çalışıyorum. Gece uyaninca meme vermiyorum babasi salliyot ama sanki oyle bi agliyoki nefesi tükeniyor etini kopariylar sanarsin
sevimlienerji Aybuk06 bizde aynıydı emzik biberon hiç kullanmadık gece kalkıp emmek istediğinde mama hala hasta deyip gösterdim uyu sabah tekrar bakarız dedim her kalktığında sabırla onun dışında bişey vermedim süt vs sonra zaten bıraktı.