mystery1903 Minnakelifim kirmizi biber ve patlican kozleyip sarimsakli limonlu zeytinyağlı yapabilirsiniz
motherthea Minnakelifim patlıcanı közleyin içine sarımsak süzme yoğurt mayonez ve ceviz blendırdan geçirin o kadar güzel ki namlı da ki mezeler meşhurdur aynısı bu tarif 😁😁
Aysegizem1 Minnakelifim mor lahana soteleyip yoğurt mayonez karıştır koy isteğe göre sarmısak ve pul biber harika bir meze 🧡
perikizii Ben patlıcanı közleyip küçük doğrarım sonrada onu sarımsaklı süzme yoğurtla karıştırrm üzerine yağ nane tozbiber sos yapıyorum çok güzel oluyor
Turunckafam Patlıcanı kozleyin mayonez ve yogurt ile karıştırın sarımsak ekleyip kırmızı köz biber turşusu varya onun içini açıp doldurun üzerine zeytinyağı gezdirin misss 🌺
Turunckafam Ispanak soteleyip süzme yoğurtla meze yapabilirsiniz üzerine pulbiber yakıp dokun 👌 salatalık dilim dilim doğrayın süzme yoğurt nane dereotu sarımsak ile karıştırıp üzerine zeytinyağı 🌼 hepsi mükemmel oluyor taratordan farklı
Minnakelifim Turunckafam ıspanaklı yapıyorum güzel oluyor salatalikla olanı hiç denemedim . Teşekkür ederim