Gunalpmomss Bayanlar tarhana çorbasını nasıl yapıyosunz bebeğiniz için. Oğlum 7 aylık ilk defa yediricem de. Salça domates konulmadan. Nasıl olacak. Şöyle yapayım diyorum ama olur heralde dimi Tereyağında tarhananayı kavurayım daha sonra da üstüne kemik suyu ekliyim
NaimeYilmaz Gunalpmomss kemik suyu 1-2 küp yeterli. Bizim tarhana salçalı öyle vermiştim bişey olmadı. Ama sizinkinde yoksa koymadan da verebilirsiniz.
Merveedd Gunalpmomss Gunalpmomss kaç aydan beri tarhana veriyorum oğluma tereyağını eritiyorum biraz su ekliyorum daha sonra suda beklettiğim tarhanayı koyuyorum sulu yapmıyorum çokta katı yapmıyorum hergün yapıyorum
fatima Gunalpmomss 3 kaşık tarhana 4-5 su bardağı su, tencerede karıştırıp ocağa alıyorum. tavuk suyu varsa azıcık zeytin yağı harika oluyor 🌸 varsa tel şehriye kullanabilirisniz
Asiveela Gunalpmomss bebek salçası yapabilirsiniz mevsimi tam geçmeden kapya biberden yapılıyor salça yerine onu kullanabilirsiniz internette tarifi var
Zeynp Gunalpmomss bizimki salçalı. 1 yemek kaşığı tarhana 1 su bardağı su ve 2-3 küp et suyu koyuyorum ( evde kendimiz ilik kaynatıp buzdolabı posetlerine koyduk) Pişiriyorum soguyunca afiyerle yiyor kızım . Yemeklerine tuz vs koymuyorum.