SBM Bebeğim şuan beşaylık. kafasının arkasında ve kulak arkasında egzama var. Doğumdan bu yana ne azalma ne çoğalma mevcut. Nemlendirme dışında bir şey yapmıyorum. Ne zamana geçiyor tahmini olan varmı
alonee SBM egzama bi alerjiye bağlı çıkıyormuş. Bizimde egzama alerji testi yapıldı alerjik çıktı ya süt alerjisi yada farklı bi alerji çarşambaya sonuç alacağız bizde. Mustela stelatopia kullanıyoruz iki günde baya azaldı kuruluk kızarıklıkta gitti
Arenmomm SBM benim de oğlumda var 2 aylıktan beri. Cildiye doktoru besin kaynaklı olmadığını söyledi bi krem verdi karışım bir krem. Hametan ile de sürekli nemlendirmemi söyledi
RobinAren SBM canım egzama alerjiden dolayı çıkar bizim doğduğundan beri ensesinde var alerjik olduğu için yeni yeni bitiyo
[silindi] alonee merhaba sonuç çıktı mı acaba benim de bebeğim alerji sanki ama neye alerjisi var bilmiyorum
SBM alonee doktor bize alerjik değil dedi bir de ek gıda döneminde her ürünü yiyor artma yok. Sizin sonuç ne çıktı ben geç cvp verebildim
DeryaEla Geçmiş olsun benim ilk kizim atopik dogdu.egzamasi vardi eklem yerlerinde.kremlerle rahatlatiyorsunuz.tam anlamıyla doktor 1 yasa dogru geçer demisti.oylede oldu.simdi çok şükür hicbirseyi yok
SBM DeryaEla teşekkür ederim yeni cvp verebildim evet kremler rahatlatıyor ama geçirmiyor kortizonlu krem bile kullandım zamanını bekliyorum bende
SBM Ek gıda döneminde hiçbir ürün arttırmiyor doktor alerjik değil dedi. Kremler söndürüyor ama tamamen geçiren bir krem olmadı kortizon bile kullandım
SBM Bende bıraktım kendi haline sadece nemlendiriyorum şimdi geçmesini bekliyorum doktorların dediği de yaşında fln gecer
Arenmomm SBM hametan ı kuruluğu önlemek için kullanıyorum o kızarıklıklar için karışım bir krem vermişti geçirmişti