Merhaba arkadaşlar benim kızım 1 yaş 3 aylık. Bı kaç oy öncesine kadar sürekli emme isteği yoktu katı gıda da zaten gurme Bebek herşeyi yemiyor önce köklüyor sonra yiyor zorla tadim yaptırıyorum beğenmediğini yemiyor beğendiğini de sürekli istiyor. Sofra kurallarımız sofra rutinimiz ve düzenimiz herşey normal hepsini aman çocuk yeter ki yesin diye yapmaya çalışıyoruz. Gel gör ki sürekli meme meme diye aglamadindan geceleri yarım saat 1 saatte uyanmasindan bıktım zaten psikolojik olarak çöktüm iyice. Destek yok hiç bir şekil de kimseden evladım anneyim sonuçta ama yıprandım gerçekten ilk çocuk olmasına rağmen çok zorlanıyorum. Memeden kesecektim 1 yaşından sonra kaynanam olsun kocam olsun herkes her yerden bı laf söyledi karıştı. Destekleri olmadığı gibi her şeye burun sokarlar her neyse şuan kesmek istiyorum ama 3 aylar da bebek sütten kesilmez rızkı dar olurmuş öyle diyorlar hurafe diyip geçmiyorum çocuk sonuçta sabiinin ne günahı var aklıma takılıyor bu kadar sabretmisken 3 ay daha sabır edip bayramdan sonra mı kessem yoksa gerçekten yıprandım ayakta duracak halim kalmıyor artık herşeye yetişmeye çalışmaktan çok yoruldum kessem mı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz siz olsaniz ne yapardınız ?