Aysegizem1 Kızlar hangi deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorsunuz? Ben böyle çamaşırlar buram buram yumuşatıcı temiz koksun istiyorum,bir türlü bulamadım bu çözümü 😏 ve çamaşırlar yıkanınca odaya mı serersiniz balkona mı fikir acilllllll
Aysenkpln Aysegizem1 duru ya da hacışakir granül sabun kullanıyorum yumuşatıcı çok tercih etmiyorum ama arada sırada yumoş kullanıyorum :)?çamaşırları çoğunlukla kurutma makinasına atıyordum şu sıralar nem yükselsin diye evin içerisine de seriyorum
livanurvealpinannesi61 Aysegizem1 deterjan peros kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak da yumoş lilyum kullanıyorum. Peros sarı kutu olan da çok güzel kokuyor kalıcı kokusu var.
Neslihan66 Aysegizem1 ben bu zamana kadar yumoş un orkide ve lilyum olanlarını kullandım mavi ve pembe olan ikisi de efsane kalıcı güzel..:) şimdi de peros duyunca deneyim dedim peros sarısı şahane kokuyor .. pembe ve moruda markette kokladım onlarda harikaydı deneyeceğim..😁 matik olarak ariel ve oma kullanıyorum .. çamaşırlarımı da yazın balkon kışın eve seriyorum..:) ay ne uzun olmuş..🤭
vildanamine Aysegizem1 hiç bir deterjandan memnun kalmadım maalesef şu an persil toz deterjan kullanıyorum bakalım
Bkalcik Aysegizem1 kurutma makinesi bazen seriyorum ama kurutma makinesinde koku kalmıyor maalesef odaya askiliga sevince güzel kokuyor 😁
Bkalcik Aysegizem1 deterjan hangisi indirimde oluyorsa onu alıyorum toz deterjan belli bi marka yok önerebileceğim
arassmomss Aysegizem1 Beyazlar için omo domestos etkili, renklilere ariel febreze etkili harika kokuyor ama bi ara persil gülün büyüsü denedim böyle bi koku yok efsane çok zam geldi diye alamadim erteliyorum elimdekiler bitsin bakicam 😍 çamaşırlar için bi oda ayırdım camı açık kapısı kapalı kışın bu şekilde yazın ise balkonda yoksa çok fazla toz ve rutubet oluşuyor maalesef
-_-hUysUzvetatlikadin Aysegizem1 en çok buram buram kokan peros ama beni tıkıyor kokusu ve en uzun kalan vernel ve yumoş kesinlikle konsantre max olanlar. Deterjanda en çok kokan bence omo ama en temiz yıkayan ariel ve içerde kurutursan koku daha kalıcı oluyor